Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!
Βράβευση Στρατιώτη από Αρχηγό ΓΕΣ
Την Τετάρτη 06 Απριλίου 2016 ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Στρατιώτη Πυροβολικού Μπάρδη Σπυρίδωνα, της δυνάμεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: από την Τρίτη το πρωί, επείγον σήμα του Γραφείου Πληροφοριών του ΓΕΣ έχει σταλεί στο σύνολο των μονάδων της επικρατείας προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο φαντάρος που έλαβε μέρος σε κινητοποίηση της 19ης Μαρτίου, στο πλαίσιο της «Πανευρωπαϊκής ημέρας δράσεων κατά του ρατσισμού». Μάλιστα, η διοίκηση της μονάδας του, με πρόσχημα ότι δεν είχε πάρει άδεια να λάβει μέρος στην κινητοποίηση τον τιμώρησε με μερικές μέρες κράτηση.
Αλήθεια, από πότε ένας Φαντάρος-Πολίτης με Στολή πρέπει να λάβει άδεια για να ασκήσει τα δημοκρατικά και από το Σύνταγμα κατοχυρωμένα δικαιώματα του;
Για πρώτη φορά από την Ανατροπή της Χούντας των Συνταγματαρχών βρέθηκε κυβέρνηση, της Δήθεν Αριστεράς και της πραγματικής εθνικιστικής ακροδεξιάς των ΑΝΕΛ, να Τιμωρήσει Φαντάρο που πήρε μέρος σε μια πορεία καταδίκης του Πολέμου, του Ρατσισμού, του Εθνικισμού και του Φασισμού.
Πρόκειται για μοναδική αντιδημοκρατική πρόκληση, ένα σαφές μήνυμα κρατικής τρομοκρατίας κατά του κινήματος της εργατικής τάξης και του κινήματος του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει τους φαντάρους ως εσωτερικό εχθρό και το Γραφείο Πληροφοριών του ΓΕΣ  δρα ως χαφιές που μας φακελώνει.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...


Την Τετάρτη 06 Απριλίου 2016 ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Στρατιώτη Πυροβολικού Μπάρδη Σπυρίδωνα, της δυνάμεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού. 

Ο Στρατιώτης Μπάρδης, στις 17 Φεβρουαρίου 2016, βρήκε απολεσθέν πορτοφόλι ιδιώτη το οποίο περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό και του το παρέδωσε άμεσα, πράξη για την οποία ήδη του έχει απονεμηθεί εύφημος μνεία από το ΓΕΣ. 

Ο αρχηγός ΓΕΣ συνεχάρη τον Στρατιώτη Μπάρδη για την τιμιότητα, το ήθος και το ανιδιοτελές του χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου