Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

η Απανθρωπιά του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου: Η άσκηση στην Ειδομένη τρομοκράτησε τα προσφυγόπουλα και ξύπνησε μνήμες πολέμου

Τα γεγονότα στην Ειδομένη αποκαλύπτουν τόσο το απάνθρωπο και άγριο ταξικό περιεχόμενο της άθλιας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την πραγματική ουσία της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της Ε.Ε.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας εντοπίζαμε ότι "ο ηγέτης του ακροδεξιού-εθνικιστικού κόμματος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος εδώ και μήνες μετατρέπει τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, μιλά για τους μετανάστες ως "εθνική απειλή", συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. στον πόλεμο που διεξάγουν εναντίον τους. Στο πλαίσιο αυτής της "εθνική" αστικής αποστολής παρακολουθεί ήρεμος και με συγκαταβατικότητα τους Μισθοφόρους της ΠΓΔΜ να βασανίζουν μετανάστες, να παραβιάζουν τα σύνορα για να επιτεθούν εντός της Ελλάδας με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες!
Κύριος όμως ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος... Κουβέντα... Σιγή ασυρμάτου... Συνεργάτες εξάλλου...

Χθες διέταξε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας να πετάξουν πάνω από την Ειδομένη. 
Για να στείλει μήνυμα λένε τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια του Πενταγώνου.
Σε ποιους; 
Τους μόνους που τρομοκράτησε ήταν τα προσφυγόπουλα στα οποία ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες. 
Τα μικρά παιδιά κατατρόμαξαν από τους ήχους των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε κλάματα μην μπορώντας να αντιληφθούν τι ακριβώς συνέβαινε.
Εύγε Πάνο Καμμένο. Συγχαρητήρια ΑΓΕΕΘ Αποστολάκη. 
Αποστολή εξετελέσθη: καταφέρατε να επιβεβαιώσετε την εξουσία σας και να επιδείξετε τη δύναμη σας απέναντι σε ανθρώπους που έριξε στην προσφυγιά και η δική σας συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.  
DSC06176
Ο τσαμπουκάς του ελληνικού κράτους που σηκώνει τείχη του αίσχους και τους πνίγει στο Αιγαίο, για να φυλακίσει όσους σωθούν σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και να τους Απελάσει στις φυλακές της Τουρκίας, επιβεβαιώθηκε με ρωμαλέους Έλληνες πιλότους μαχητικών που έφεραν δάκρυα τρόμου σε παιδάκια που τρέχουν εδώ και μήνες να σωθούν από τον πόλεμο που φέρατε και εσείς σε Αφγανιστάν, Μέση Ανατολή και Αφρική. 
Η Αλητεία των Μισθοφόρων του Πολέμου και των αστών πολιτικών πάει χέρι χέρι με την Κτηνωδία...

Αλλά πάντα έτσι δεν έκανε τις δουλειές του ο ελληνικός αστικό κόσμος;

Το περιστατικό περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επικεφαλής των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης.

"καταιγίδα" λοιπόν σήμερα στην Ειδομένη. Στρατιωτική άσκηση με ελικόπτερα με στρατό και με πολύ πολύ χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον καταυλισμό.δεν ξέρω αν σκιάστηκαν οι Σκοπιανοί χωροφύλακες που προχθές πέρασαν τον φράχτη.
Εκείνο που ξέρω είναι πως χιλιάδες εξαθλιωμένα παιδάκια που κουβαλάνε τα τραύματα του πολέμου -παιδάκια ε...- κατατρόμαξαν και έβαλαν τα κλάματα.
Μπράβο μας. Και εις ανώτερα !
Η μάλλον πιό χαμηλά, πιό χαμηλά, πιό χαμηλά...

188


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

4 σχόλια:

  1. Οκ σωστα ολα πως ακριβως η συμμετοχη της ελλαδας στο Αφγανιστάν εφερε τους προσφυγες και τους συριους προσφυγες εμφυλίου πολεμου πως αργυριου βλακα ε βλακα οι τσαπες του μηχανικου πριν πεντε χρονια εφερε τους αφγανους προσφυγες ποιες ρε ζώο οι τσαπες οχι οι πυραυλοι των αμερικανων ας πουμε η τα μαχητικά των αμερικανων πως ρε πανιβλακα οδηφισαν οι τσαπες εχω την απαιτιση ο αργυριου με στοιχεια εγκυρα να μας πει ποσει αφγανοι σκοτώθηκαν απο ελληνες τι στρατευματα ειχαι οι ελλαδα σε σχεσει με την αμερικοι και το ποια η αποατολη ελληνικου ατρατου και αμερικανικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν απαντά ούτε σε ανθρώπους ούτε σε γλώσσα πεζοδρομίου.
      Τους περιφρονεί...

      Διαγραφή
    2. Άστα αυτά αφού είσαι γνωστής αργυρίου δώσε γραπτά στοιχεία
      1ον είδος αποστολής ελληνικού στρατού και ΗΠΑ
      2ον Είδος και χρήση εξοπλισμού Ελληνικού στρατού και ποιος του στρατού αεροπορίας ναυτικού (αεροπλάνα που επιχειρούσαν από αεροπλανοφόρα) ΗΠΑ
      3ον αριθμός θυμάτων που προκάλεσε ο ελληνικός στρατός και ποιος αυτός που προκάλεσαν οι ΗΠΑ

      Διαγραφή
    3. Opos katalaveneis file akolouthoun thn classic taktiki ton aristeron tou kolou, ths propagandas kai ton psematon, Arxika an se vroun adinamo se vrizoun se sikofantoun ktl. An tous apantas sovara kai me epixirimata sthn propaganda tous, sta stimena grammata diamartirias kai sta aisxra pseudi toys tote apla den apantoun. giati den exoun epixirimata !!!!!!

      Διαγραφή