Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

President Killary


President Killary
Με αυτόν τον τίτλο -που με ελαφρό αναγραμματισμό, θα σήμαινε Πρόεδρος Φόνισσα- ο Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, επί Ρέιγκαν υπουργός Οικονομικών, αργότερα αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ και παγκόσμια γνωστός συγγραφέας, δημοσίευσε το κατωτέρω κατατοπιστικό άρθρο.
Μετάφραση  Μιχαήλ Στυλιανού
«Αυτό είναι η αγγλική μετάφραση άρθρου που έγραψα για το γερμανικό περιοδικό  Compact. Με παρώθησε η υψηλής ευφυΐας προσφορά  αυτού του περιοδικού στους αναγνώστες του. Αν είχαν και οι ΗΠΑ περισσότερους ανθρώπους ικανούς να φθάσουν πέρα από την ψυχαγωγία στην κατανόηση του ποιες δυνάμεις επιδρούν στη μοίρα τους, τότε θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ελπίδα για την Αμερική.

Το Compact φέρνει ελπίδα στη Γερμανία. Ο γερμανικός λαός αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η χώρα του δεν είναι κυρίαρχη αλλά υποτελής στην Ουάσιγκτον και ότι η καγκελάριός του  υπηρετεί την ηγεμονία της Ουάσιγκτον και τα οικονομικά της συμφέροντα και όχι τον γερμανικό λαό.

Η Χίλαρυ Κλίντον αποδεικνύει πως είναι η «τεφλόν υποψήφια». Στην εκστρατεία της για την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών στην Προεδρία, διέφυγε τις συνέπειες μεγάλων σκανδάλων, το καθένα από τα οποία είναι ικανό να καταστρέψει έναν πολιτικό. Η Χίλαρυ δέχθηκε μαζικές δωροδοκίες, υπό τη μορφή αμοιβών για  εκφώνηση ομιλιών, από  χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/04/president-killary.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου