Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Αφού η κυβέρνηση ολοκλήρωσε το ολέθριο έργο της εναντίον του εργαζόμενου λαού μας υπογράφοντας Μνημόνια, ξεπουλώντας όλη τη δημόσια περιουσία, ψηφίζοντας το αντιασφαλιστικό και φορολογικό έκτρωμα.
Επιτίθενται τώρα στους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη.
Είχε προηγηθεί η επίθεση στα κινήματα που εξέφρασαν και εκφράζουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους με χαρακτηριστικά επεισόδια την τιμωρία του φαντάρου που συμμετείχε σε Αντιρατσιστική πορεία. 
Η 2χρονη φυλάκιση του Ν.Αργυρίου, μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί αποκαλύψαμε τα καψόνια στον Στρατό- όλως τυχαίως μόλις το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ άρχισε καμπάνια με την οποία καλούσε τους φαντάρους να αρνηθούν την παροχή υπηρεσιών στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Η κλήτευση του αγωνιστή καθηγητή Π.Αντωνόπουλου μέλους του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. 
Η πολύμορφη κρατική τρομοκρατία απέναντι   στα κινήματα συνδυάστηκε με την συνεργασία ΜΑΤ-ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και την συνολική προπαγανδιστική επιχείριση Ισλαμοφοβίας και ταύτισης των προσφύγων-μεταναστών με τους ακραίους μουσουλμάνους και την παραβατικότητα.
Όλη αυτή η επίδειξη του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της απάνθρωπης αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής, για την εφαρμογή της βάρβαρης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας.
Πρώτη γραμμή άμυνας λοιπόν της Ευρώπης Φρούριο το Αιγαίο, μετά τα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, για να παραταχθούν ακολούθως παντού στρατοί-εισαγγελείς-φασίστες.
Για να παραταχθεί μετά ολόκληρη η σύγχρονη Ευρώπη με τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας όπου καραδοκεί και επιτίθεται στα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και της Νέας καπιταλιστικής Τάξης Πραγμάτων.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής  της πολεμικής επιχείρισης, η κυβέρνηση παρατάσσει 10 Διμοιρίες των ΜΑΤ και ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από την Ειδομένη για την εκκένωση του καταυλισμού...

'Σε ένα 24ωρο θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν η επιχείρηση για την εκκένωση της Ειδομένης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι συναρμόδιοι φορείς. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η περιοχή έχει χωριστεί από την αστυνομία σε τομείς, με την επιχείρηση να αναμένεται να ξεκινήσει από τα σημεία που είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο και να συνεχίζεται μέχρι τα σύνορα. Στην Ειδομένη θα φτάσουν σε λίγες ώρες αστυνομικές δυνάμεις και μάλιστα ήδη ξεκινούν από την Αττική πάνω από 10 διμοιρίες. Παράλληλα, αυξάνονται οι αστυνομικές δυνάμεις και στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης για τον φόβο των αντιδράσεων ενώ στη διάρκεια της επιχείρησης πάνω από την Ειδομένη θα πετά το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας το οποίο θα δίνει απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων. Η επιχείρηση πιστεύουν οι αρχές ότι θα διαρκέσει από λίγες ημέρες μέχρι και μια εβδομάδα ενώ περίπου 8.500 πρόσφυγες και μετανάστες, υπολογίζεται ότι θα μεταφερθούν με λεωφορεία σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα". 
Εμείς απαιτούμε να κλείσουν τώρα τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, να απεμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι ΜΚΟ του χρήματος από τη διαχείριση του Προσφυγικού Ζητήματος  και να Ανοίξουν τα Σύνορα. Να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα στους πρόσφυγες-μετανάστες. Να ανατραπεί η άθλια συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας και να φύγει  το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Ο αγώνας Ελλήνων εργαζομένων και προσφύγων είναι κοινός. 
Είναι ένας αγώνας ενάντια στην αντεργατική πολιτική, στην κρατική τρομοκρατία, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, ενάντια στον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό.
Είναι ένας αγώνας εργατικός, διεθνιστικός, αντικαπιταλιστικός.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου