Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΓΛΕΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ...


Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ...
http://www.protothema.gr

Μεγάλο γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Δημοτικά και λαϊκά τραγούδια από τις μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων - Τι ευχήθηκε ο Πάνος Καμμένος - Ο χορός της Έλενας Κουντουρά


Σε υπαίθρια ψησταριά μετατράπηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα το Αλσος Στρατού στο Γουδή, με αφορμή το μεγάλο γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης για τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες -και όχι μόνο- που οργανώνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Συνολικά 200 αρνιά και 100 κοκορέτσια και όχι 1.500 κατσίκια, όπως είχε αναφερθεί αρχικά, μπήκαν στις σούβλες και η τσίκνα «σκέπασε» τη γύρω περιοχή. Το κρασί έρεε άφθονο και ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο, το απόλαυσε με την ψυχή του...













Όπως υποστήριξαν στρατιωτικές πηγές στο protothema.gr, τα αρνιά, τα φαγητά και τα ποτά είναι δωρεά από φορείς και πολίτες και το γεύμα είεχε σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες 2.500-3.000 ανθρώπων.













Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων έπαιζαν δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, αναλαμβάνοντας τη διασκέδαση των Αθηναίων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και έμειναν στο κλεινόν άστυ.



























Ο υπουργός έφτασε στο σημείο εν μέσω χειροκροτημάτων από τους τυχερούς Αθηναίους που έσπευσαν να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.






Χαιρέτησε αξιωματικούς και φαντάρους, τσούγκρισε αβγά μαζί τους και αντάλλαξε τις παραδοσιακές ευχές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί από του χρόνου, να υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν όλοι Πάσχα στα σπίτια τους.






Στο σημείο έφτασε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος επίσης ευχήθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος.






Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με τους παραδοσιακούς χορούς της.


































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου