Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ; ΓΙΑΤΙ;

Αξίζει λοιπόν να προσέξουμε τα εξής:
twitter_kammenos
Την ίδια ώρα που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επιτίθεται στον πρώην ΥΦΕΘΑ και Πρόεδρο της ΝΔ Πλακιωτάκη γιατί προπαγανδίζει ψεύδη γνωστού ακραίου φιλοναζιστικού ναζιστικού σαιτ, καταγγέλλοντας τον δημόσια:

Την ίδια χρονική περίοδο οι δήθεν αποκαλύψεις αυτές του φιλοναζιστικού σαιτ υιοθετούνται πλήρως από τον γνωστό για τις ακραίες απόψεις του καθηγητή Γιαλλουρίδη και προβάλλονται στο STAR CHANNEL
Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων του Παντείου πανεπιστημίου Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, δήλωσε:
«Φαίνεται ότι (οι Τούρκοι) σχεδίασαν να δημιουργήσουν επεισόδιο στην (νήσο) Παναγία (Πασά, όπως το λένε οι ίδιοι), και κάποια υπηρεσία ξένη, κάποιο κράτος ξένο, μάλλον το Ισραήλ, ειδοποίησε την Ελλάδα και πάρθηκαν τα μέτρα που χρειαζόντουσαν ώστε να αποτραπεί το επεισόδιο. Διότι φαίνεται ότι οργάνωσαν – επεδίωξαν δημιουργία επεισοδίου τύπου Ιμίων».

Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον εργαζόμενο λαό μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά αιφνιδιαστικά στην ψήφιση ολέθριων ταξικών μέτρων και Μνημονίου που δημιουργούν μια καθημερινή κόλαση στην ζωή του κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου και νέου ανθρώπου.
Το λέμε λοιπόν ξεκάθαρα:
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο Παραπλάνησης του λαού μας, που εκμεταλλεύεται την ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού στο Αιγαίο, για να καλλιεργήσει κλίμα "εθνικών κινδύνων".
Στο σχέδιο αυτό που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα, στο οποίο βλέπουμε να εντάσσονται Τουρκοφάγοι καθηγητές, μεγαλοδημοσιογράφοι, τα καθεστωτικά προπαγανδιστικά ΜΜΕ, το στρατιωτικό κατεστημένο και φιλοχρυσαυγίτικα μιλιταριστικά σαιτ!  
Εμείς καλούμε σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα, απαιτώντας την ανατροπή της βάρβαρης ταξικής αστικής πολιτικής και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Απαιτείται τώρα η συγκρότηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος, που να απευθύνει κάλεσμα κοινού αγώνα στους εργαζόμενους σε Ελλάδα και Τουρκία, ενάντια στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ερντογάν και τα αστικά κατεστημένα που εκφράζουν. 
Ενάντια στην αντεργατική πολιτική, στην κρατική τρομοκρατία και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου