Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Συνοριοφύλακας και Ειδικός Φρουρός στον Έβρο με πλαστά πιστοποιητικά!!!

Όλα γίνονται στην Ελλάδα.Ακόμη και προσλήψεις συνοριοφυλάκων και ειδικών φρουρών στον Έβρο με πλαστά πιστοποιητικά!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το alexpoli.gr στο οποίο μπορείτε να δείτε και τα σχετικά έγγραφα:
Στην ανάκληση προσλήψεων ενός συνοριοφύλακα κι ενός ειδικού φρουρού στον Έβρο προχωρά με αποφάσεις που εκδόθηκαν πέρσι τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, αλλά δημοσιεύθηκαν μόλις χθες , το υπουργείο Εσωτερικών και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην πρώτη περίπτωση του συνοριοφύλακα, όπως αναφέρεται στο κείμενο που δημοσιεύτηκε, με την απόφαση του περασμένου Ιούνη θεωρείται ως μηδέποτε εκδοθείσα, η παλαιότερη απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας, από τον Οκτώβρη του 2000, με την οποία προσελήφθη στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριακός Φύλακας, ο ιδιώτης και νυν Υπαρχιφύλακας Κ. Α., διότι κατά τον έλεγχο νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του ατομικού του φακέλου, διαπιστώθηκε ότι προσκόμισε, εν γνώσει του, πλαστό τίτλο σπουδών, ήτοι Απολυτήριο Λυκείου, που αποτελούσε σύμφωνα με τις ισχύουσες τότε διατάξεις απαραίτητο τυπικό προσόν πρόσληψής του, ενώ μοριοδοτείτο επιπλέον ανάλογα με το γενικό βαθμό αυτού.

Για την περίπτωση του ειδικού φρουρού Α.Δ., ο οποίος προσελήφθη τον Δεκέμβριο του 2000 στην Ελληνική Αστυνομία, διαπιστώθηκε πως για την αίτησή του στο διαγωνισμό, είχε καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης επικυρωμένο φωτοαντίγραφο απολυτηρίου του Τ.Ε.Λ. Αλεξανδρούπολης, πιστοποιητικό που αφενός αποτελούσε, σύμφωνα με τις ισχύουσες τότε διατάξεις, απαραίτητο τυπικό προσόν πρόσληψής του και αφετέρου μοριοδοτούταν επιπλέον, ανάλογα με το γενικό βαθμό αυτού, στο οποίο διαπιστώθηκαν διαφοροποιήσεις, μετά από αντιπαραβολή με το μητρώο μαθητών του εν λόγω Λυκείου και συγκεκριμένα, στο Γενικό Βαθμό απολύσεως. Ενώ ανέφερε το πλαστό απολυτήριο 16 και 3/11, ο πραγματικός βαθμός ήταν 11 και 4/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου