Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Σαν σήμερα το 1967 το κράτος τρομοκράτης, Ισραήλ ξεκινάει τον πόλεμο των Έξι Ημερών- Ποιος ο ρόλος των ελληνικών βάσεων;

Γράφει η Αλέκα Ζορμπαλά στο σαιτ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

Ο τρομοκράτης της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, το Κράτος του Ισραήλ, ξεκίνησε σαν σήμερα το 1967 τον πόλεμο των Έξι Ημερών, ενάντια στις γειτονικές αραβικές χώρες Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία. 

Η νίκη του ήταν καθοριστικής σημασίας, μια, που κατέλαβε στρατηγικής σημασίας περιοχές, κατοικούμενες από εκατομμύρια Παλαιστίνιους, όπως τα υψίπεδα του Γκολάν, την Δυτική Όχθη, τη Λωρίδα της Γάζας.

Γάζα, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον πλανήτη.

Γάζα, η μεγαλύτερη ανοιχτή φυλακή στον κόσμο ολόκληρο.

Γάζα, η μεγαλύτερη εστία αντίστασης από αυτούς, που δεν αφέθηκαν στη μοίρα, που άλλοι τους προδιέγραψαν!

Γι΄αυτό και θα νικήσουν!!!

Το βλέπεις στο βλέμμα τους, το νιώθεις στην αλύγιστη στάση του σώματος τους!
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ;
Η Δυτική Όχθη του Ιορδάνη και η Λωρίδα της Γάζας έπεσε στα χέρια των Ισραηλινών.
Οι Παλαιστίνιοι έγιναν πρόσφυγες στον τόπο που τους γέννησε.
Όταν επήλθε ανακωχή, μετρήθηκαν νεκροί 11500 Αιγύπτιοι, 6000 Ιορδανοί, 1000 Σύριοι και 700 Ισραηλινοί.
Ποια όμως ήταν η συμμετοχή των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα;
Σύμφωνα με το βιβλίο του Κώστα Μαρδά "Η Ελλάδα στα δίκτυα των βάσεων" η χουντική κυβέρνηση έδωσε "γη και ύδωρ" στις αμερικανικές δυνάμεις για να στηρίξουν την ισραηλινή επίθεση.
Οι αμερικανικές βάσεις τέθηκαν σε ετοιμότητα υποστηρίζοντας τον 6ο Στόλο που είχε ανοιχτεί μεταξύ Κρήτης-Κύπρου, έχοντας επικεφαλής το αεροπλανοφόρο "ΑΜΕΡΙΚΑ".
Ενώ η χουντική κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι "το ελληνικόν έδαφος δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί  δια την καθ' οιονδήποτε  τρόπον υποβοήθησιν των αρξαμένων πολεμικών επιχειρήσεων".
Ο ελληνικός εναέριος χώρος χρησιμοποιήθηκε από την αμερικανική αεροπορία, η βάση της Σούδας διατέθηκε για τον ανεφοδιασμό του 6ου Στόλου, οι σταθμοί έγκαιρης προειδοποίησης και οι κομβικοί Σταθμοί Επικοινωνιών λειτούργησαν μα βάση τις αμερικανικές στρατηγικές ανάγκες και οι πυραυλικές βάσεις στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκαν σε αυξημένη ετοιμότητα.
Για αυτό και ο ραδιοσταθμός του Καΐρου κατήγγειλε ότι από ελληνικά αεροδρόμια απογειώθηκαν αμερικανικά αεροσκάφη μεταφέροντας Αμερικανούς στρατιώτες στη Μέση Ανατολή.
Ο ίδιος ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Νάσερ, μιλώντας από το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, ανακοίνωσε την παραίτηση του, καταγγέλλοντας με τραγικό τρόπο:
"απεδείχθη ότι αμερικανικά και αγγλικά αεροπλανοφόρα βρίσκονται κοντά στις εχθρικές ακτές και ενισχύουν τις επιχειρήσεις του εχθρού"!
Ο Γ.Φουράκης, στο βιβλίο του "Σιωνιστικές Συνομωσίες¨, αναφέρει ότι "η συμβολή στην ισραηλινή νίκη των ελληνικών αεροδρομίων ήταν πολύ σημαντική". Και εξηγεί:
"Η ολοκληρωτική όμως αυτή νίκη οφείλεται κυρίως στις επί ελληνικού εδάφους ηλεκτρονικές βάσεις.
Από τις βάσεις αυτές, δηλαδή της Νέας Μάκρης Αττικής και του Ηρακλείου της Κρήτης, οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί αποπροσανατόλισαν τους πυραύλους Σαμ-2, τύφλωσαν τα ραντάρ και βραχυκύκλωσαν τις ραδιοτηλεπικοινωνίες των αεροπλάνων Μιγκ που χρησιμοποιούσε η Αίγυπτος"!
Αυτός ήταν και αυτός είναι ο ρόλος των Βάσεων του Θανάτου...
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου