Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Οι Ευρωπαίοι θα μας απαγορεύσουν και τις εκλογές;

141026-european-central-bank-frankfurt-811a_7a6ac309009dec75ddef74a87d6f8bf7Αυτοί όπως το πάνε θα κηρύξουν παράνομες και τις εκλογές! Ο λόγος για τους βορειοευρωπαίους οι οποίοι έχουν ήδη ρίξει στην πυρά τα δημοψηφίσματα.Αυτά που και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα θεωρούν περίπου απαράδεκτα.Είναι οι ίδιοι που στις δεκαετίες του 80,90 και 2000 μιλούσαν με θαυμασμό και ζήλεια για τους Ευρωπαίους που κάθε σοβαρό θέμα είχαν τη δυνατότητα να το εγκρίνουν ή να το απορρίψουν με δημοψήφισμα. Άλλαξε …η μόδα στην βόρεια Ευρώπη,άλλαξαν απόψεις και οι εγχώριοι υποστηρικτές του “ότι ξενόφερτο είναι και σωστό”.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά,γιατί διαβάσαμε τις δηλώσεις του του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν,ο οποίος χαρακτήρισε το δημοψήφισμα στην Βρετανία “ιστορικό λάθος” του Κάμερον! Ακόμη και το ότι σκέφτηκε να διοργανώσει ένα δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,ο Άσελμπορν το θεωρεί λάθος!
Γι΄ αυτό λέμε ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι που διοικούν την Ευρώπη σε λίγο θα απαγορεύσουν και τις εκλογές…

5 σχόλια:

  1. Αν και είμαι εθνικιστής συμφωνώ με το κειμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και κομμουνιστης, εισαι αχρηστος

      Διαγραφή
    2. Απο κομμουνιστη δεν περιμενα καλυτερη απαντηση

      Διαγραφή
    3. της μητερας σου

      Διαγραφή
    4. Το ότι με βρίζεις πιστεύεις ότι σου προσδίδει κύρος ; Αυτό είναι το επίπεδό σου. Ελπίζω να μην έχουν αυτό το επίπεδο και οι υπόλοιποι κομμουνιστές. Η διαχείριση της ιστοσελίδας που όταν σβήνει σχόλια, επικαλείται ότι σβήνει υβριστικά σχόλια, γιατί δεν σβήνει το υβριστικό σχόλιο εναντίον μου;

      Διαγραφή