Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μεγάλο το χώσιμο των φαντάρων στον Λαγό εξαιτίας των ελλείψεων επάνδρωσης

Δεν έχουν σταματημό οι καταγγελίες των συναδέλφων από τις μονάδες του Έβρου. Ενώ ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος υποσχέθηκε να βελτιώσει την επάνδρωση των μονάδων καταδιώκοντας τη βυσματοκρατία, στην πραγματικότητα τα βύσματα κυριαρχούν με την πλήρη κάλυψη του Υπουργείου.
Η κατάσταση στις μονάδες είναι πολύ άσχημη και το χώσιμο ατελείωτο. Οι Σειρές του καλοκαιριού είναι μικρές και διαδέχονται την απόλυση των τεράστιων σειρών του Φθινοπώρου.
Αντί το ΓΕΣ να δεν τα σοβαρά προβλήματα επάνδρωσης, χιλιάδες στρατιώτες πηγαίνουν στα ΚΑΑΥ-Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να γίνουν υπηρέτες στους στρατιωτικούς, αναλαμβάνουν υπηρεσία φροντίδας και φύλαξης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Μεταναστών. Δίπλα σε όλα αυτά, τα βύσματα βρίσκουν να λουφάρουν και κανονίζουν ευνοϊκές μεταθέσεις-αποσπάσεις σε προνομιακές τοποθετήσεις. 
Οι συνάδελφοι φαντάροι πλέον έχουν χάσει την μπάλα. Μοναδικός τρόπος αντίδρασης η έκφραση παραπόνων στους προϊσταμένους και τους διοικητές,  η δημοσιοποίηση των καταγγελιών τους από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Η επιστολή που δημοσιεύουμε αποτελεί συνέχεια των καταγγελιών στρατιωτών που υπηρετούν Δ’ ΕΑΝ, στον Λαγό Έβρου και έχουν να δουν έξοδο εδώ και 42 ημέρες!
ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΕΒΡΟΥ
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες μονάδες του Λαγού, με τις υπηρεσίες.
Το χειρότερο είναι ότι παίζει και η καθημερινή αγγαρεία και σε αντίξοες κιόλας συνθήκες.
Για παράδειγμα, τις προάλλες που έβγαιναν από το στρατόπεδο (Πήλη λαγού), πέτυχα στρατιώτες (μπορεί και στελέχη) να κόβουν χόρτα και να τσαπίζουν χόρτα στις 3 το μεσημέρι… με 30 και βαθμούς…
Τους λυπήθηκε ή ψυχή μου..
Και αυτά απ’ ότι έμαθα γίνονται σε όλο το στρατόπεδο, αλλά και στη μεραρχία.
Η πληρότητα αυτή την στιγμή στις μονάδες του Λαγού είναι εξαιρετικά χαμηλή.
Και οι ευνοϊκές μεταθέσεις συνεχίζονται.
Τι περιμένουν στα επιτελεία και στα υπουργεία (τα αριστερά κιόλας) για να κάνουν κάτι;
Να έχουμε κάνα πιο σοβαρό πρόβλημα;
Οι φαντάροι δεν πρόκειται να συνεχίσουν έτσι.. Ξυπνάνε, μιλάνε, αντιδράνε. Και έτσι πρέπει.
Δείτε την επιστολή καταγγελίας από τη Δ’ ΕΑΝ που προηγήθηκε:
42 ημέρες χωρίς έξοδο οι φαντάροι στη μονάδα Δ’ ΕΑΝ
 Ήμαστε φαντάροι από την μονάδα Δ’ ΕΑΝ η οποία ανήκει στην 16η μεραρχία στον Λαγό Έβρου. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας γιατί είναι ασφυκτική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε ότι αφορά στον αριθμό των υπηρεσιών που καλούμαστε να εκτελέσουμε και τις εξόδους που δεν πέρνουμε .
Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι :
υπάρχουν παραδείγματα φαντάρων που από την μέρα που τελείωσε η εβδομάδα προσαρμογής έχουν κάνει 42 υπηρεσίες και έχουν πάρει μόνο μία έξοδο .Ενώ άλλοι συνάδελφοι είναι και σε χειρότερη μοίρα .
Εδώ να αναφερθεί ότι και κανένα υπηρεσιακό που μπορούμε να πάρουμε , αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε ταξί γιατί η μονάδα δεν βγάζει κίνηση .
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό μπορεί να αλλάξει αν αναλογιστεί κανείς ότι στον θάλαμο μας κοιμούνται φαντάροι της μονάδας ΛΗ.ΕΠ οι οποίοι μέχρι πριν δύο εβδομάδες δεν έκαναν καμία υπηρεσία ( κάθε μέρα εξοδούχοι ), ενώ το μοναδικό που ανέλαβαν τελικά ήταν μια υπηρεσία στις κάμερες .
Το ίδιο ισχύει και για την άλλη μονάδα του τομέα μας την 212 η οποία έχει κάθε μέρα 15-18 εξοδούχους , σχεδόν οι μισοί δηλαδή .
Είναι μια κατάσταση την οποία γνωρίζει ο διοικητής μας και συνειδητά αγνοεί λέγοντας μας να κάνουμε υπομονή και ότι είμαστε κομάντα και μπορούμε να σφίξουμε τα δόντια γιατί έρχεται δύσκολο καλοκαίρι .
Η ψυχολογική μας κατάσταση επιδεινώνεται , τόσο που ένας νέος συνάδελφος με μόλις λίγες μέρες στην μονάδα επειδή του αρνήθηκαν την φοιτητική άδεια , έκανε αίτημα για αναβολή και τελικά του έδωσαν την άδεια , ενώ γενικά πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται να προβούν στην ίδια λύση .
Τα βύσματα και οι μεταθέσεις τους έχουν αδειάσει τα στρατόπεδα στον Έβρο  και καλούμαστε να καλύψουμε τόσα πολλά κενά που όλοι μας φλερτάρουμε με την υπερκόπωση και την ψυχολογική κατάρρευση.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

18 σχόλια:

  1. Ακριβως τα ιδια επικρατουν στην 101 ακ μμπ στη λημνο με 30+ υπηρεσιες κε 1 εξοδο.απο τον φλεβαρη που εχουμε ερθει στην μοναδα εχουμε παρει λιγοτερες απο 10 εξοδους και συνολικα ειμαστε δυο μηνες στο φυλακιο.φυλακιο καθομαστε στην καλυτερη 10-15 μερες σερι και κανουμε ολη την μερα,ακομη και 3-6 το μεσημερι περιπολο με το κρανος.Υπνος ανυπαρκτος,να κοιμασαι 5-6 ωρες το πολυ και σπαστα εννοειται και να κανεις περιπολο 9 ωρες την μερα στον ηλιο. θαλαμοφυλακας χτες ηταν ενα παιδι απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα,πραγμα οχι και τοσο ασυνηθιστο,και τον διεταξε μετα ο διοικητης να κοψει χορτα οπως τον βαζει καθε μερα εδω και εναν μηνα τοουλαχιστον.αδειες και τιμητικες ουτε για δειγμα,κανενα ενδιαφερον γιια την κουραση που σε διακατεχει και ενας διοικητης που με 7 ατομα δυναμη ενδιαφερεται μονο για το πως θα γλειψει τους ανωτερους του.Ο ταχυδρομος ειναι στο φυλακιο και αναιβοκατεβενει για να παει τα γραμματα και μετα νουμερο στο φυλακιο,οποτε χαννει και τον μεσημεριανο υπνο,αυτος που ειναι στοο δευτερο γραφειο ειναι ταυτοχρονα και καψας και θαλαμοφυλακας,μεχρι τωρα ειχαμε μονο δυο θαλαμοφυλακες που καναν 12ωρα και δεν μιλαγαν με ανθρωπο ολη τη μερα.Εχουμε φτασει στα ορια μας ψυχολογικα με αποτελεσμα τα περιστατικα εντονης διααπληξης να πληθαινουν.Τα στελεχη ενω δεν φταινε,δυστηχως δεν μπορουν να κανουν κατι για να αλλαξουν τα πραγματα..και σε εκεινα φαιροντε σαν στρατιωτες πολυτελειας,ενω εχουν 20 χρονια προυπηρεσιας.Η μονη λυση φαινεται να ειναι ειται να βρεις βυσμα,ειται να πεσεις κατω να λιποθυμησεις ειται να παρεις αναβολη,κι ας εχεις 2 και 3 μηνες υπολοιπο.. εχουμε φτασει στα ορια μας..δεν ειναι θητεια αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα όλων αυτών που ισχύουν για το Λαγό (φουλ υπηρεσίες, αγγαρείες κτλ), έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα. Απ ότι έχει ακουστεί και για αρκετές μονάδες έχει λήξει, μέσα σε αυτό το δίμηνο θα πραγματοποιηθούν και ταξιαρχικές επιθεωρήσεις στις μονάδες (από την 30η ταξιαρχία αλλά και από την 16η). Δηλαδή, οι στρατιώτες περαν όλων των παραπάνω που αναφέρθηκα, που δεν παίρνουν ανάσα δηλαδή έχουν να σηκώσουν στην πλάτη τους (καλοκαιριάτικα, με σοβαρότατα κενά στις μονάδες και με όσες δυνάμεις και αν τους εχουν μείνει) τα βάρη των φιεστών των διοικητών και των αξιωματικών. Τις γιορτούλες αυτές για τις οποίες οι φαντάροι θα φτύσουν αίμα για να πραγματοποιηθούν (ουσιαστικα θα ανακαινηθεί όλο το στρατόπεδο, όλοι ξερουμε τι σημαίνει επιθεώρηση), και να μεταφερθεί στους ανωτέρους ότι όλα τέλεια στη μονάδα,να ανταλλάσσονται συγχαρητήρια χωρίς να αναφέρονται εννοείται τα σοβαρά προβλήματα .. Καθημερινές υπηρεσίες, καθημερινές αγγαρείες σε αντυξοες συνθήκες, πουθενά έξοδος και όταν υπάρχει έξοδος να σου βγαίνει από τη μύτη και να σου και επιθεωρήσεις... Και όλα αυτά στον απόηχο των μεταθέσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ δεν παίζει κόσμος ουτε για πλάκα μας έχουν πεθάνει στις υπηρεσίες και τις αγγαρείες, συνέχεια μας λένε δεν έχουμε κόσμο... και να οι αποσπάσεις στα ΚΑΑΥ, να οι αποσπάσεις στις Λέσχες αξιωματικών.... και έρημα τα στρατόπεδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λύση στο πρόβλημα είναι η κατάλληλη πληρότητα των μονάδων. Για το να γίνει αυτό πρέπει η θητεία να γίνει 24 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο ούτε πρόβλημα με τις υπηρεσίες θα υπάρχει ούτε και η χαμηλή εκπαίδευση που μας κάνει να είμαστε κρέας για τα κανόνια του ημιτρελου Ερντογαν για της παρέας του. Το να ζητάμε μείωση της θητείας και ταυτόχρονα να κάνουμε παράπονα για τις όντως εξοντοτικες υπηρεσίες είναι παράλογο αν όχι ύποπτο. Πριν λίγο καιρό απολύθηκα από το 503

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή, μόλις απολύθηκες από μια 9μηνη θητεία, σκέφτηκες να προτείνεις 24μηνη θητεία για τους υπόλοιπους;
    Και είναι μόνο ο Ερντογάν μισότρελος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την 24μηνη την σκεφτηκα απο τοτε που ειχα γινει απο στρατιωτης σκοπανθρωπος, γιατι δεν υπηρχε κοσμος να καλυψει τις υπηρεσιες, Επειδη δεν με νοιαζει αν ειναι μονον ο Ερντογαν μισοτρελος [μαλλον ειναι πολλοι π.χ Γκρουεφσκι , Ραμα κλπ] προτιμω να ειμαι ετοιμος και εκπαιδευμενος παρα ασχετος και θυμα της τρελας τους. Στο κατω κατω ποιος θα υπερεσπιστει την οικογενεια μου/'΄΄'Οσο για εμας πρεπει να βρεθει τροπος να εκπαιδευτουμε εστω και με συμπληρωματικη θητεια

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή τόσα άχρηστα στρατόπεδα που είναι ανοιχτά δεν είναι πρόβλημα? Τόσα στελέχη που δεν κάνουν τίποτα και πληρώνονται ούτε αυτό ε; Το ΓΕΣ, το ΥΠΕΘΑ, ΑΣΔΥΣ, ΑΣΔΕΝ κλπ με 500% πληρότητα και άλλα πολλά δεν μας λένε κάτι. Αλλα βέβαια η πρώτη λύση είναι να κάνουμε 24 μήνες την θητεία σε μία περίοδο που τα παιδιά φέρνουν λεφτά στο σπίτι των άνεργων γονιών και ο στρατός μας δίνει 8,62. Εντωμεταξύ η καταγγελία λέει ξεκάθαρα ότι οι φαντάροι κοιμούνται με άλλους που δεν κάνουν καμία υπηρεσία. Αλλά πάλι η λύση είναι 24 μήνες. Και μετά είναι ύποπτο να ζητάς μείωση θητείας κιόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ φιλε μου με ποιες γνωσεις και με ποια κριτηρια λες οτι υπαρχουν αχρηστα στρατοπεδα ανοιχτα. Αν ειναι ετσι τοτε η Ελλαδα σωθηκε γιατι διαθετει εναν τεραστιο στρατηγο δηλ εσενα που αν και αναρμοδιος και πιθανοτατα ασχετος. ξερεις τα παντα . Εχεις δικιο σε ενα πραγμα δηλ στην βοηθεια που προσφερουμε στα σπιτια μας που πολλες φορες ειναι απαραιτητη,Αν ομως καποιος ηλιθιος ανοιξει την πορτα του τρελοκομειου. με ποια προσοντα θα επιβιωσουμε και θα προστατεψουμε τις οικογενειες μας αφου ειμαστε ανεκπαιδευτοι σκοπανθρωποι και μονον, Γι αυτο προτεινω μεγαλυτερη θητεια. Για καλυτερη εκπαιδευση για να ειμαστε χρησιμοι στους εαυτους μας και στις οικογενειες μας

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος σου είναι ακραίος και αναμασά μιλιταριστικά και εθνικιστικά κλισέ.
      Επιτίθεσαι σε όποιον μιλά για άχρηστα στρατόπεδα ενώ γνωρίζεις τις τεράστιες ευθύνες του Καμμένου που μπλοκάρει το κλείσιμο τους για ψηφοθηρικούς λόγους.
      Σταμάτα να υπερασπίζεσαι το αφεντικό σου παίζοντας το φαντάρος.
      Φτάνει πια με τους ακροδεξιούς ρουφιάνους του υπουργικού περιβάλλοντος!

      Διαγραφή
    3. Δεν απαντας επι της ουσιας. Δεν μπορεις να με πεισεις με τσιτατα. Στο τελος με κατηγορεις και για ακροδεξιο ρουφιανο [πολυ βαρια λεξη για μενα] και μαλιστα του υπουργικου περιβαλοντος. Σε πληροφορω οτι δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο. και εγω θα μπορουσα να σε κατηγορησω για διαφορα αλλα δεν το κανω γιατι σεβομαι το δικαιωμα να λες την αποψη σου και ισως βγει κατι καλο. για να μην προβληματιζεσαι σου λεω λοιπον οτι ειμαι νεος . ανεργος. ψαχνω για δουλεια. Αυτο δεν με εμποδιζει να σκεφτομαι λογικα. Αν αυτο σε πειραζει θα πρεπει να κανεις μια αυτοκριτικη στο κατα ποσο τα πιστευω σου ειναι δημοκρατικα η οχι. Εξακολουθω να περιμενω μια λογικη απαντηση και οχι τσιτατα που δεν αντεχουν στην λογικη

      Διαγραφή
    4. Δεν υπερασπιζομαι κανενα αφεντικο [ειμαι και ανεργος] ' τον εαυτο μου και την οικογενεια μου υπερασπιζομαι

      Διαγραφή
    5. Και όλα αυτά τα υπερασπίζεσαι με το να μείνουν ανοικτά τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που δεν κλείνουν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
      Δεν σε πιστεύω...

      Διαγραφή
    6. Αν υπάρχουν άχρηστα ανοιχτά στρατόπεδα ασφαλώς και πρέπει να κλείσουν. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις, ούτε εσύ ούτε και εγώ αν υπάρχουν τέτοια.

      Διαγραφή
    7. Υπάρχουν μελέτες. Υπάρχουν δεσμεύεις όλων των κυβερνήσεων, όλων των υπουργών Μπεγλίτη-Παναγιωτόπουλου-Τόσκα-Βίτσα... Τι είναι αυτά που λες...

      Διαγραφή
    8. Αν αυτό που λες είναι αλήθεια τότε οι ευθύνες των κυβερνητικών είναι μεγάλες γιατί βάζουν σε κίνδυνο όλους μας. Ας αφήσουν όμως την φυσική ηγεσία του στρατού να κάνει την δουλειά της και να εξασφαλίσει την άμυνα της χώρας 'χωρίς παρεμβάσεις και μικροπολιτικες σκοπιμότητες.Εγω που ότι ξέρω' όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί που υπηρέτησαν ως διοικητές ΓΕΣ ΓΕΝ ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ έθεσαν θέμα στους πολιτικούς, αύξησης της θητείας λόγω ελειπούς επανδρωσης των μονάδων. Μάλιστα ο στρατηγός Φραγκούλης το δημοσιοποίησε. Οι πολιτικοί δεν το δέχτηκαν λόγω πολιτικού κόστους. Σε μια ενδεχόμενη κρίση και στρατιωτική ήττα, έστω και σε τοπικό επίπεδο, ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο ; Εγώ και εσύ γιατί ως ανεκπαιδευτοι σκοπανθρωποι θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια ενός εκπαιδευμένου στρατού και αν την γλιτώσουμε θα πληρώνουμε μια ζωή πολεμικές αποζημιώσεις στους νικητές. Άρα καλύτερα μια μεγαλύτερη θητεία και καλύτερη εκπαίδευση,παρά αυτό το χάλι που υπάρχει σήμερα. Δεν συμφωνείς ;

      Διαγραφή
  7. Οταν βγηκαν τα χαρτια μας των μεταθεσεων απο τα κεντρα μας αφου δωσαμε τον ορκο, μας στειλανε σε συγκεκριμενες μοναδες να υπηρετησουμε ως πιστοι και φιλοτιμοι στρατιωτες.. Ομως μονο αυτο δεν γινεται τον τελευταιο καιρο στην 30 ΜΚ Ταξιαρχια!Ο ταξιαρχος, μαλλον το μονο που κανει ειναι ζηταει φανταρους "γιατι ετσι μας συμπεριφερονται και μας αντιμετωπιζουν" σε αποσπασεις και οι διοικητες στην πλειοψηφια τους κανουν την παπια και λενε μονο ΝΑΙ γιατι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να παρουνε βαθμο και τα περι παραπονων και συνεδριασεων ωρων επι ωρων για να μοιραστουνε το βαρος τα ακουμε βερεσε γιατι επαναλαμβανομενα βλεπουμε τους συναδελφους μας να φευγουν σε φυλακια, πυλες και ελαχιστοι να μενουν πισω στο ταγμα με αποτελεσμα τα ταγματα να ειναι απλα κατι αδεια κτηρια. Κτηρια φαντασματα..
    Οι ΕΠΟΠ απο την μερια τους, δυστηχως πολυ μικρη μειοψηφια καθονται τα βραδια με σκοπο να μας ηρεμησουν και να μας εξηγησουν τι ακριβως συμβαινει. Απο την αλλη η πλειοψηφια απλα αδιαφορει ενω θα επρεπε να τασεται υπερ μας και να βοηθιομαστε για να ελαφρυνθουν οι υπηρεσιες μας.
    Ειμαστε αγανακτησμενοι με ολη αυτη την κατασταση και δεν ξερουμε που να απευθηνθουμε . Αρκετοι φανταροι αγνοουν τις συστασεις των ιατρων του 219 ΚΙΧΝΕ και του ΣΤΕΠ για να βγουν ΕΥ για να βοηθησουν τους συναδελφους τους στις υπηρεσιες κανοντας τους ιατρους να απορουν, ενω οι κουβεντες για αναβολη συνεχως πληθαινουν με τους πιο ψυχραιμους να προσπαθουν να τους ηρεμησουν κανοντας τους ψυχολογους.
    Οπως πληροφορουμαστε η κατασταση ειναι η ιδια σε σχεδον ολα τα ταγματα ειτε προκειται για πυροβολικο ειτε για πεζικο ειτε για τεθωρακισμενα. ( Δ' ΕΑΝ, 516, 30 ΛΔΒ, 503, 188ΠΠΑΡ, 16Η ΕΜΑ)
    Καλουμε τους διοικητες και τον Ταξιαρχο να αλλαξουν ροτα πλευσης, να τηρηθει το σχεδιο ασφαλειας του στρατοπεδου και να μην αλλαζει τελευταια στιγμη τιναζοντας τον προγραμματισμο των ταγματων στον αερα για φιεστες με την ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, Ταξιαρχικες και Μεραρχιακες επιθεωρησεις για να χαιρονται μεταξυ τους και να ανταλλασουν ευσημα.. Οι φανταροι του Λαγου επικοινωνουν μεταξυ τους, ανταλλασουν γνωμες και ιδεες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα θα ήταν να καλούσες τη γνώμη κυβέρνηση να αυξήσει την θητεία για να πάψουν μια και καλή και με ρεαλιστικό τρόπο αυτά τα προβλήματα και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολυ πρωτα απο ολα τον συναδελφο φανταρο της ΔΕΑΝ για τις μεγαλες ανακριβιες οσο αναφορα τις υπηρεσιες και τους εξοδουχους των αλλων μοναδων,μαλλον ο συναδελφος ανικει και στις υπολοιπες και γνωριζει εκ των εσω την κατασταση.Και ενα μεγαλο ευχαριστω στις διοικησεις που με την μεγαλη
    ικανοτητα της οργανωσης και διευθηντικοτητας που τους διακατεχει απλα πηραν και μετεφεραν ολες τις υπηρεσιες που ειχε υπο την ευθηνη της η ΔΕΑΝ εχοντας δυναμη 20 ατομων και παραπανω,στο ΛΗΕΠ εναν λοχω με δυναμη 6 στρατιωτων και την 212 που ηταν ηδη υπερφορτωμενη απο υπηρεσιες.Ουσιαστικα κανοντας το χατιρι στην ΔΕΑΝ "του ψευτικου Ι αοπλου" και του η "αδεια παει συννεφο" στην ιδια μοναδα που πριν εναμιση μηνα εβγαζε 15 εξοδουχους.Δημιουργοντας την κατασταση να εχει η ΔΕΑΝ την μονη υπηρεσια του θαλαμοφυλακα και υπολοιποι να ειναι τα εξιλιστηρια θυματα της ολης καταστασης που ειχε δημιουργιθει.Και παλι ευχαριστω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή