Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ απο την 12η Μεραρχία!!! Ζητάμε να παρέμβει η Ιεραρχία!!


Είμαι τεχνικός με 27 χρόνια υπηρεσίας σε μάχιμες μονάδες του Έβρου και των 
νήσων. Θα ήθελα να ενημερώσω Ιεραρχία του ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ αλλά και όλους τους 
ανώτερους επιτελείς του Δ/ΣΣ ότι αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στην 
12η Μεραρχία δεν το χωρά ο νους μας.
Ενώ βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση όπου όλοι μας βιώνουμε και κατανοούμε με μεγάλες δυσκολίες στην συντήρηση των μέσων λόγο έλλειψης φίλτρων, ανταλλακτικών, ελαστικών, συσσωρευτών κ.α. αλλά με τον υπερβάλλον ζήλο και την καθημερινή οικονομική ενίσχυση από τα στελέχη με τον καφέ και την τυρόπιτα στα παραμάγαζα των μονάδων καταφέρνουμε και κρατάμε όσο  μπορούμε λειτουργικές τις μονάδες μας.
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα επιπλέον πρόβλημα με την έλλειψη των ελαιολιπαντικών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα με υψηλό κόστος επισκευής και μάλιστα σε κύρια οπλικά συστήματα, χωρίς αυτό να ενδιαφέρει όπως δείχνει την διοίκηση της 12ης.
Όταν εμείς κάνουμε αναφορές με σκοπό να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημα με όλα τα παραπάνω αλλά και να σώσουμε αυτά που εδω και χρόνια προσπαθούμε να συντηρούμε με μεγάλο ζήλο συναντάμε το εξής παράλογο:
Η ιεραρχία της μεραρχίας κάνοντας ένα χρόνο διοίκηση "και μετά λιγο που τους νοιαζει τι θα απομείνει ζωντανο" δεν θέλει να τους αναφέρουν προβλήματα οι διοικητές και απαντούν με τρομοκρατία και δημόσια μπροστά στους επικεφαλής των διμοιριών αλλά και τους στρατιώτες ότι αυτά δεν θα τα αναφέρετε στο σχηματισμό αλλα θα τα λύνεται σε επίπεδο μονάδος.
Τέτοια κατάσταση εγώ που δεν έχω φύγει ούτε μια μέρα από τα τμήματα συντηρήσεως δεν έχω ξαναδεί και φοβάμαι!!!! Φοβάμαι για την οικογένεια μου!! Φοβάμαι για εμένα αλλά και για όλους τους συναδέλφους μου!! Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και μας βάζουν καθημερινά το κεφάλι των στελεχών στην λαιμητόμο με ΒΙΑ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και το καλύτερο από όλα είναι αυτό που με χαρτί στις μονάδες ο μέραρχος ενημερώνει πως αν μείνει όχημα η οπλικό σύστημα σε άσκηση η στο δρόμο θα παρουσιάζονται ο επικεφαλής και ο Διοικητής της μονάδας στον μέραρχο. (Άκουσον άκουσον.. αν τολμάμε ας μείνει 
έξω αυτοκίνητο)
Παρακαλώ να παρέμβει άμεσα η Ιεραρχία, Πολιτικοί και Στρατιωτικοί γιατί θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα εν καιρό ειρήνης, οι άνθρωποι αυτοί εχουν βαλθεί να διαλύσουν τις οικογένειες μας για χάρη της καριέρας τους, θα διαλύσουν ότι προσπάθησαν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διατηρήσουν όλοι οι προηγούμενοι .
Για όλα αυτά που αναφέρω προκαλώ τον οποιοδήποτε να τα διαψεύσει και αυτά είναι μόνο λίγα και μόνο η αρχή για να μην μιλήσουμε για απαλλαγές και άδειες … τι είναι αυτά !!!!!!
Είναι απαράδεκτοι, αναίσθητοι οι ίδιοι και δεν λογαριάζουν τον άνθρωπο πάνω από όλα και τις αντοχές του ενώ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παραπονιέται για το κόστος των ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ασκήσεων!!!
Είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε την Εθνική μας κυριαρχία με την ψυχή και 
το σώμα μας και χωρις τους καργιερίστες.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλεχος με 27 χρόνια αποκλείεται να λέει τέτοιες αρλούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητο στελεχος, στρατο διαλεξες, κατσε πανω στην πουτσα τωρα και κανε τουμπεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τεχνικέ με 27 χρόνια υπηρεσίας σε μάχιμες μονάδες του Έβρου και των νήσων ήθελα να σε ενημερώσω ότι όταν έχεις επιθεώρηση από ΓΕΠΣ Α/ΓΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ τρέχεις και πετραιλεονεισ τα άρματα για να γυαλίζουν και να φαίνονται καινούργια (άρματα ηλικίας από 10-30 χρονιά) βάφεις τα λάστιχα και της ερπύστριες με καμελ και καθεσαι και φορτίζεις όλο το βραδύ τις σάπιες μπαταρίες για να πάρει μπροστά το άρμα και να χαρεί ο αστερατος….με αυτές τις συμπεριφορες όχι μονο από εσενα αλλα από ολους χειροτερα τα κανουμε όταν ερθει ο στρατιγαρας και τα δει όλα τελεια στα παπαρια του…..το θεμα είναι να ερθει για επιθεώρηση ο κάθε στρατιγρας και να δει την πραγματικοί εικονα την εικόνα μηχανικοί να γ@μι@υνται να σώσουν ότι σώζετε όχι να τα πάντα τέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή