Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Έφτιαξαν νεκροταφείο «προδοτών» στην Τουρκία (εικόνες) -


Άνοιξε κι επίσημα το νεκροταφείο για τους νεκρούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα.
Μετά τις ριζικές αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό η Τουρκία έχει βαλθεί να σοκάρει τη διεθνή κοινή γνώμη. 
Καινούργια πρωτοβουλία αποτελεί και επισήμως το άνοιγμα του «νεκροταφείο προδοτών», στην Κωνσταντινούπολη.
Καταχωνιασμένος στο πίσω μέρος ενός εργοταξίου που φτιάχνεται καταφύγιο για αδέσποτα σκυλιά, στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί βρίσκεται ένας φρεσκοσκαμμένος τάφος, ο πρώτος στο νέο «νεκροταφείο προδοτών» που ετοιμάζεται στην Τουρκία, ειδικά για τους πραξικοπηματίες που πέθαναν κατά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, όπως περιγράφει γλαφυρά ο Guardian.
Το είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς, ότι θα γίνει ένας ειδικός χώρος στον οποίο θα θαφτούν οι νεκροί πραξικοπηματίες. Θα ονομάζεται «νεκροταφείο προδοτών» (έβαλαν και πινακίδα) και οι περαστικοί θα μπορούν να περνάνε και να τους καταριούνται, ώστε να μην βρουν ποτέ ησυχία οι νεκροί.

«Εγώ έδωσα εντολή να βρεθεί ένας χώρος ταφής τον οποίο θα τον ονομάσουμε “νεκροταφείο προδοτών”. Έτσι οι περαστικοί θα καταριούνται τα κόκκαλά τους που θα βρίσκονται εκεί. Έτσι δεν θα μπορούν να ησυχάσουν ούτε στον τάφο τους» δήλωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στα σημεία της ταφής απαγορεύεται η προσευχή, όπως είχε διατάξει η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων.



Πηγή: newsfish.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου