Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Επίδοξοι καναλάρχες: Υποδείγματα συμπολιτών μας που δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ ούτε για πταίσμα


Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ΕΣΗΕΑ είναι τόσο αρνητική στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τάξη στο άναρχο τηλεοπτικό τοπίο που επικρατεί.
Είναι δυνατόν να μιλάει σε ανακοίνωση της ότι η κυβέρνηση με πρόσχημα «την αντιμετώπιση της διαπλοκής» προχωράει σε ένα «κακοστημένο ριάλιτι» που το ονομάζει αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών και «βγάζει στο σφυρί το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης, που το παραδίδει σε όποιον πληρώσει τα περισσότερα»;
Και δεν αρκείται σ’ αυτά το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων. Συνεχίζει στην ίδια ανακοίνωση: «Η χειραγώγηση της ενημέρωσης με όρους καρτέλ είναι μια επίπτωση που μόνο την κοινωνία θα πλήξει».

Εχετε κύριοι στοιχεία για τους ισχυρισμούς σας. Αν έχετε να τα πάτε στον εισαγγελέα. Ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος και δεν μπορεί να επικαλείται ο καθένας ότι θέλει και μάλιστα αφήνοντας υπονοούμενα για μια κυβέρνηση δείγμα αξιοπιστίας και φερεγγυότητας, ταγμένη στην υπηρεσία του λαϊκού συμφέροντος καθώς και σε ανθρώπους που κοσμούν τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας.

Πρέπει να ανακαλέσετε άμεσα τις αυθαίρετες αυτές εκτιμήσεις σας.

Δεν σας λέει τίποτα ότι και μόνο που βλέπεις τα ονόματα των ευυπόληπτων συμπολιτών μας που επιθυμούν να μας προσφέρουν ενημέρωση, αισθάνεσαι μια ανακούφιση, μια αγαλλίαση; Είναι υποδείγματα ανθρώπων που δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ τους ούτε για πταίσμα.
Ακούσατε ποτέ οι επίδοξοι καναλάρχες μας να έχουν σχέση με λαθρεμπόριο πετρελαίου, στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων, υπόγειες διαδρομές με «αρμοδίους» για να αναλαμβάνουν κρατικές εργολαβίες και τα σχετικά που ευδοκιμούν στον υπόκοσμο;

Ολοι τους είναι άψογοι επιχειρηματίες και ενδιαφέρονται για να μας προσφέρουν αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση. Και γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν απ’ το υστέρημα τους κάποια εκατομμύρια ευρώ, αφού συνήθως όλοι οι τηλεοπτικοί δίαυλοι είναι ζημιογόνοι. 

Κύριοι της ΕΣΗΕΑ (Πέρα ότι κι εσείς δεν είστε οι πιο άμεμπτοι): Είναι απαράδεκτο να μην εκτιμάτε αυτή τους την θυσία, και την ιερή προσφοράπου κάνουν σε όλους μας, επιδιώκοντας να μας προσφέρουν σωστή και αντικειμενική ενημέρωση, άσχετα αν οι ίδιοι θα αιμορραγήσουν οικονομικά.   

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου