Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΕΜΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: Υπαξιωματικός κυνηγούσε "τερατάκια" εν ώρα υπηρεσίας!

Τώρα άντε να πεις ότι στο Πεντάγωνο κουράζονται...
Γιατί το γεγονός που αποκαλύπτει σαιτ που ασχολείται με στρατιωτικά θέματα αποδεικνύει ότι ορισμένοι έχουν χάσει την σοβαρότητα τους εντελώς.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση «Αλτ, τις ει» στα Πόκεμον, που εισβάλλουν στα στρατόπεδα μέσω των smartphones των στρατιωτικών, κάνει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας!

Αφορμή στάθηκε περιστατικό, όπου υπαξιωματικός του ΓΕΕΘΑ εν ώρα υπηρεσίας εντοπίστηκε να παίζει στο κινητό του το δημοφιλές παιχνίδι Πόκεμον. Κυνηγούσε «ζωντανά» πλάσματα με στόχο να τα πιάνει και να τα ανταλλάσσει με άλλον παίχτη. Κατά τη στιγμή της «σύλληψης», μέσω της βιντεοκάμερας του τηλεφώνου προβαλλόταν ξεκάθαρα ο χώρος που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο υπαξιωματικός!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Επιτελείο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, εξέδωσε Πάγια Διαταγή, βάσει της οποίας από τούδε και στο εξής απαγορεύεται η χρήση του βιντεοπαιχνιδιού Πόκεμον εντός στρατιωτικών χωρών.
Βεβαίως, την ίδια ώρα που στο Πεντάγωνο στελέχη δεν έχουν τι να κάνουν και κυνηγούν τερατάκια, στον Έβρο, οι συνάδελφοι φαντάροι  είναι σωματικά και ψυχολογικά ράκη, κοιμούνται 2-3 ώρες και οι υπηρεσίες δεν τελειώνουν ποτέ!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου