Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδίδει τιμή στον σύντροφο Αντώνη Κακαρά και δημοσιοποιεί Βίντεο Συνέντευξη του για τις Αυτοκτονίες στον Στρατό!

Αυτός ο Αύγουστος έκρυβε οδύνη...
Μας πλήγωσε η απώλεια του πολύτιμου συντρόφου Αντώνη Κακαρά.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλοντας να αποχαιρετήσει το φίλο και συναγωνιστή δημοσιοποιεί ξανά την ανακοίνωση με τίτλο "ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ" (24 Απριλίου 2016)
Την συνέντευξη αυτή πρέπει να τη μελετήσουμε με γνώμονα ότι τα τελευταία Μνημονιακά χρόνια έχει απογειωθεί το ποσοστό Αυτοκτονιών-Δολοφονιών του Μόνιμου Προσωπικού, που έρχονται να προστεθούν στη μαύρη λίστα των φαντάρων που τους αφαιρέθηκε η ζωή στον Στρατό.
Σοκ είχε προκαλέσει το μπαράζ των 5 αυτοκτονιών τον Αύγουστο του 2015!
Μεταξύ τους υπήρξε μόνο ένας άτυχος στρατιώτης. Οι υπόλοιποι ήταν στελέχη.
Και τα λέμε αυτά γιατί πρέπει επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες. Για να σταματήσουν οι Αυτοκτονίες-Δολοφονίες.  
Γιατί αυτές τις μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον ηγέτη των ΑΝΕΛ Π.Καμμένο να ηγείται του Υπουργείου Άμυνας, ψηφίζει νέο Μνημόνιο, το αντιασφαλιστικό και φορολογικό έκτρωμα. 
Σήμερα, Σάββατο (Απρίλιος 2016), 33χρονος ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στην 71 αερομεταφερόμενη ταξιαρχία και πιο συγκεκριμένα στον 71 Λόχο Μηχανικού βρέθηκε απαγχωνισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ και σήμερα συγγραφέας Αντώνης Κακαράς είχε δώσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία επιχειρούσε να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το τι μπορεί να οδηγήσει ένα νέο παιδί στην απόφαση χωρίς επιστροφή. 


ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ


Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια του φίλου, συναγωνιστή και συντρόφου Αντώνη Κακαρά.
Ενός αγωνιστή που θεωρούμε τύχη και τιμή που τον γνωρίσαμε και μοιραστήκαμε σκέψεις, ιδέες και ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο.
Έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, απαλλαγμένο από την καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και συντρόφους.Η παρακαταθήκη των αγώνων που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και του πνευματικού του έργου ανεκτίμητη.
Σύντροφε καλό ταξίδι.
Με τους αγώνες μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με στολή, με κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε την μνήμη σου.
Μεγάλη απώλεια ο Αντώνης Κακαράς.
Μεγάλη....

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου