Slider

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Όταν η ψώρα του Στρατού συναντά τη φασιστική ψώρα του "ΣΤΟΧΟΥ"!

Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι στον στρατοΓια μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι φασίστες είναι εχθροί των φαντάρων και του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εχθροί των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα μας, δεν τους ενδιαφέρουν οι κοινωνικές-ταξικές αιτίες που τα προκαλούν.

Το μόνο που κάνουν είναι να επιχειρούν να χειραγωγήσουν και να αποπροσανατολίσουν, να προπαγανδίσουν τις εμετικές και απάνθρωπες αντιλήψεις τους, τις τραμπούκικες και δολοφονικές πράξεις τους, να συγκαλύψουν τελικά το γεγονός ότι βιώνουμε τις συνέπειες της αστικής και μεγαλοιδεατικής κρατικής πολιτικής.

Για αυτό και πάντα θα στραφούν ενάντια στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ενάντια στο κίνημα των φαντάρων, ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων των στρατιωτών.

Σκοπός των φασιστών είναι μόνο να υπερασπιστούν το Γόητρο του Στρατού ανεξάρτητα αν οι Ένοπλες Δυνάμεις τσαλαπατούν την Αξιοπρέπεια, σακατεύουν την Υγεία και μας δολοφονούν για χάρη του Αξιόμαχου... 

Στην πράξη οι φασίστες είναι οι πιο σταθεροί απολογητές του Υπουργού Π.Καμμένου, αποκαλύπτοντας ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία το εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ και η φασιστική, ναζιστική Δεξιά.

Και η διαπίστωση αυτή, που δεν την κάνουμε πρώτη φορά, αφού σε εβδομαδιαία βάση ο φασιστικός "ΣΤΟΧΟΣ" έχει αναλάβει εργολαβικά να επιτίθεται στους αγωνιζόμενους φαντάρους υπερασπίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης και του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, αποκτά άλλη σημασία καθώς παράλληλα η ναζιστική δολοφονική συμμορία Χρυσή Αυγή κάνει ερώτηση προς τον Πάνο Καμμένο απαιτώντας την Απαγόρευση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Τις παραπάνω εκτιμήσεις μας επιβεβαιώνει η ανάδειξη από τον "ΣΤΟΧΟ" των αποκαλύψεων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με τα 5 κρούσματα ψώρας σε φαντάρους που υπηρετούν τη θητεία τους σε μονάδα νησιού του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ποιο γεγονός αναδεικνύει ως αιτία όλων των δεινών των φαντάρων ο "ΣΤΟΧΟΣ";
"έχουν κάνει τον Στρατό και τους φαντάρους μας Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών και των λαθροπροσφύγων στα περιβόητα "hot spot"!
Αυτά γράφουν οι φασίστες...
Χωρίς φυσικά να παρουσιάζουν το σύνολο της ανακοίνωσης μας -στην οποία αναφέρονται- λογοκλέπτοντας συγκεκριμένο απόσπασμα...
Ενώ, ούτε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ούτε κανένας δημοσιογράφος -από τους ελάχιστους που ανέδειξαν το θέμα- θέτει ζήτημα εμπλοκής των φαντάρων και της μονάδας με τους πρόσφυγες-μετανάστες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι στον στρατοΑντίθετα με το "ΣΤΟΧΟ" κοινή στάση όλων ήταν η ανάδειξη των κυβερνητικών ευθυνών και προσωπικά του Π.Καμμένου, ενώ η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί και η φωνή του υπόλοιπου προσωπικού, φαντάρων και μονίμων, που καταγγέλλουν ότι μετά τα 5 κρούσματα ψώρας δεν λήφθηκε κανένα προληπτικό μέτρο!
Όμως, είπαμε, αυτά τα θέματα δεν ενδιαφέρουν, δεν απασχολούν τους φασίστες...
Για αυτό και εμείς πρέπει να κλιμακώσουμε την πάλη μας ενάντια στους φασίστες.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι φασίστες και οι ΝΑΖΙ, στον Στρατό, τρέμουν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η μεγαλύτερη αγωνία τους είναι να μην τους πάρουμε χαμπάρι...
Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση μας: 
O Στρατός του Π.Καμμένου κερνά ψώρα: Πέντε περιστατικά σε μονάδα του βόρειου Αιγαίου
Αποτέλεσμα εικόνας για ψωρα συμπτωματα φωτογραφιες
Με οργή ο λαός μας ενημερώνεται από τις ανώνυμες πάντα πηγές του Πενταγώνου για τους σχεδιασμούς νέων προμηθειών όπλων, ενώ το ΥΠΕΘΑ προωθεί την πρόσληψη εκατοντάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και η κυβέρνηση μας υποχρεώνει να πληρώνουμε το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ!
Ταυτόχρονα, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, εξαγγέλλει το άνοιγμα και νέων στρατοπέδων αντί να κλείσει τα εκατοντάδες άχρηστα που υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τις ανάγκες ψηφοθηρίας του πελατειακού κράτους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Και όμως αυτός ο Στρατός δεν προσφέρει στους συναδέλφους φαντάρους ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητού, ένα μπουκαλάκι νερό για να ξεδιψάσουμε, περιορίζει τα είδη ένδυσης και υπόδησης βάζοντας μας να αγοράζουμε εμείς ακόμη και τις αρβύλες, ενώ μας υποχρεώνει να πληρώσουμε εμείς το κόστος της μετακίνησης κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

Και όμως αυτός ο Στρατός βλέπει τους κοριούς να κάνουν παρέλαση και μας μεταδίδει ψώρα.   

Πέντε περιστατικά ψώρας καταγράφηκαν σε μονάδα νησιού του βόρειου Αιγαίου! Η ενοχλητική και μεταδοτική ασθένεια έχει εκδηλωθεί σε πέντε στρατιώτες οι οποίοι έχουν πάρει αναρρωτική άδεια.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στις μονάδες της Λήμνου, της Χίου, της Σαμοθράκης και της Μυτιλήνης (και όχι μόνο)!

Η ανησυχία των φαντάρων αλλά και των στελεχών είναι τεράστια καθώς όπως καταγγέλλουν η υπηρεσία και το Υγειονομικό δεν έλαβε κανένα μέτρο για να προστατευθεί το υπόλοιπο προσωπικό.

Οι περικοπές στα λειτουργικά έξοδα όπου η χλωρίνη και τα γάντια είναι είδος προς εξαφάνιση, βρίσκουν την συνέχεια τους στο εντελώς προβληματικό Υγειονομικό, το οποίο όχι μόνο δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των μονάδων αλλά επίσης υποχρεώνεται να παραχωρήσει προσωπικό για να καλύψει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος με το δωρεάν εργατικό δυναμικό που του εξασφαλίζει ο στρατός τα τεράστια κενά των κρατικών υγειονομικών υπηρεσιών που προκαλούν τα Μνημόνια που ψηφίζει!

Ο φόβος όμως και η ανησυχία έχουν κατακλύσει την καθημερινότητα του προσωπικού.

Υπάρχει τεράστια ανάγκη να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και εμείς καλούμε το ΓΕΣ να παρέμβει άμεσα. Κάτι που το έχει αποδείξει μέχρι τώρα το Επιτελείο του ΑΓΕΣ.

Τονίζουμε ότι η μετάδοσή της ψώρας γίνεται εύκολα με άμεση επαφή.

Το άκαρι της ψώρας εντοπίζεται και αναζητείται στις πλάγιες επιφάνειες των χειρών και ποδών, στην καμπτική επιφάνεια των καρπών, στην περιομφαλική χώρα, στην πρόσθια επιφάνεια των μασχαλών, στην εκτατική επιφάνεια των αγκώνων και στην περιοχή της μέσης.

Το βασικό σύμπτωμα είναι η έντονη φαγούρα και εξανθήματα λόγω της φλεγμονώδους αντίδρασης του δέρματος στην προσπάθειά του να αποβάλλει το άκαρι.

Μαζί με τον ασθενή θα πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς και άτομα που μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι ή είχαν παρατεταμένη σωματική επαφή με τον ασθενή, έως και 40 ημέρες πριν την εμφάνιση του εξανθήματος, ακόμη και αν δεν παρουσιάζουν σημειολογία ψώρας.

Περαστικά στους συναδέλφους και δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό του συνόλου του προσωπικού, ότι και αν χρειαστεί. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου