Slider

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ δημοσιοποιεί ο Ρουβίκωνας

ypex_aporrito
Ανακοίνωση με την οποία δημιουργούνται ερωτήματα ανάρτησε σε γνωστή σελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας σχετικά με τη σύλληψη αρχηγικού μέλους της μετά την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία.
Στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι η τουρκική πρεσβεία ζήτησε τη σύλληψη του αρχηγού τους και παραθέτουν μάλιστα, αφ' ενός, αυτολεξεί απόρρητο έγγραφο της τουρκικής πρεσβείας προς το υπουργείο Εξωτερικών και σαν φωτογραφία ένα δεύτερο έγγραφο - επίσης απόρρητο - του υπουργείου Εξωτερικών προς το υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη αυξημένων μέτρων προστασίας στο κτήριο της τουρκικής πρεσβείας.
Και εδώ προκύπτουν τα εξής δύο ερωτήματα. Πώς έχει στα χέρια του ο Ρουβίκωνας απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών; Επίσης, ουσιαστικά η ανακοίνωση περιγράφει μια κατάσταση όπου οι αρχές δεν τους δεν τους ενοχλούσαν αλλά μόλις υπήρξε παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας προς το ΥΠΕΞ και τα συναρμόδια υπουργεία για να εντοπιστούν οι δράστες είχε αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αρχηγός τους. Δημιουργούνται επομένως ερωτήματα για το κατά πόσο οι δράστες-μέλη του Ρουβίκωνα ήταν ήδη γνωστά στις αρχές καθώς ο αρχηγός της ομάδας συνελήφθη μόλις ένα 24ωρο από την επίθεση.


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Aνακοίνωση για τη σύλληψη συντρόφου του Ρουβίκωνα μετά την επίθεση στην Τουρκική Πρεσβεία

Την Τρίτη , 26 Ιουλίου, το μεσημέρι, 15 σύντροφοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν με μπογιές στο κτήριο της Τουρκικής Πρεσβείας. Την ώρα της παρέμβασης, τουλάχιστον 12 αστυνομικοί βρίσκονταν πέριξ του κτηρίου. Η ομάδα που πραγματοποίησε τη δράση, διέφυγε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η Τουρκική Πρεσβεία βρίσκεται στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή των Αθηνών, αφού σε μικρή απόσταση, βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και η Προεδρική κατοικία. Ειδικότερα, μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, είχαν ληφθεί επιπλέον μέτρα φύλαξης. Μετά την παρέμβαση και από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη (παρά μόνον προσαγωγές ασχέτων περαστικών), η Τουρκική Πρεσβεία ζήτησε επιτακτικά, λίγη ώρα μετά την παρέμβαση, μέσω κατεπείγοντος μηνύματος προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, τη δίωξη και τιμωρία των μελών μας. Συγκεκριμένα, το έγγραφο με ένδειξη ''άκρως επείγον" , αναφέρει:

"Κάποια μέλη/ συνεργοί της αυτοαποκαλούμενης <Αναρχικής Ομάδας Ρουβίκωνας>, διεξήγαγαν μιαν επίθεση εναντίον της Πρεσβείας σήμερα(26 Ιουλίου). Μια ομάδα αποτελούμενη από 10 με 15 ακτιβιστές μοίρασε προπαγανδιστικά φυλλάδια και εκτόξευσε μπουκάλια γεμάτα με μαύρη και κόκκινη μπογιά στο κτήριο και στα διπλωματικά αυτοκίνητα που ανήκουν στο προσωπικό μας.Αποστέλλουμε με την παρούσα επιστολή σχετικό φωτογραφικό υλικό.Όπως μπορείτε να διακρίνετε από το καταγεγραμμένο υλικό, η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια για την αποτροπή της συγκεκριμένης επίθεσης καθώς και τη σύλληψη των δραστών {...}.

Η Πρεσβεία επίσης θέλει να μοιραστεί την ανησυχία της όσον αφορά στο γεγονός ότι, όπως είναι γνωστό, οι συγκεκριμένες ομάδες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεών τους, χρησιμοποιούν βόμβες μολότωφ και ότι ένα τέτοιο περιστατικό, θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε απώλεια ανθρώπινων ζωών , ή ακόμα και σε πιο εκτεταμένες φθορές. Συνεπώς, η Πρεσβεία επιθυμεί να υπογραμμίσει ότι αναμένει από την αστυνομία να βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, όσον αφορά στην αντιμετώπιση πιθανών περιστατικών{...}.

Η Πρεσβεία λοιπόν ζητά από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας να μεσολαβήσει στις Ελληνικές Αρχές, ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να εμποδιστεί η επανάληψη τέτοιας επίθεσης στο μέλλον και να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για τις Τουρκικές διπλωματικές και προξενικές αποστολές στην Ελλάδα και άλλους φορείς τουρκικών συμφερόντων, που βρίσκονται στην Ελλάδα".

Είναι χαρακτηριστικό, ότι λίγο μετά την παρέμβαση, στελέχη της Πρεσβείας, με αφορμή ένα σπασμένο παράθυρο του κτηρίου από μπουκάλι με χρώμα, έλεγαν ότι χρησιμοποιήθηκαν και άλλα μέσα (εννοώντας όπλα), αφού το τζάμι ήταν αλεξίσφαιρο και δεν γινόταν να σπάσει από ένα μπουκάλι! Έχοντας δημιουργηθεί ένα βαρύ κλίμα μεταξύ της Πρεσβείας και του Υπουργείου Προ.Πο, το Υπουργείο Εξωτερικών ζητά από το δεύτερο, με τη σειρά του,τη λήψη μέτρων φύλαξης και επαγρύπνησης για την ασφάλεια της Πρεσβείας, όπως φαίνεται στο σχετικό σκαναρισμένο αίτημα-μήνυμα που φαίνεται στο πάνω μέρος του παρόντος κειμένου, με τη χαρακτηριστική ένδειξη-διαβάθμιση "Απόρρητον, Αμεσης επίδοσης".

Κατόπιν τούτων,δρομολογήθηκαν από την ΕΛΑΣ, οι απαιτούμενες κινήσεις για να εμφανίσουν έστω και μια σύλληψη.Από το βίντεο των καμερών της Τουρκικής Πρεσβείας "αναγνωρίσθηκε" άπό δυο αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, ο σύντροφος Γεώργιος Καλαϊτζίδης, από το σωματότυπο και τις κινήσεις του,επειδή τον είχαν δει παλαιότερα "δια ζώσης" στην Υπηρεσία τους (!).

Η συνέχεια γνωστή... Με μια εκτεταμένη επιχείρηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η ΕΛΑΣ, όπως οι ίδιοι αναφέρουν , τρέχοντας να προλάβουν τον χρόνο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνέλαβαν το σύντροφο στο Μαρούσι, το απόγευμα της επόμενης μέρας. Το αστείο της υπόθεσης , είναι ότι από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στην παρέμβαση, δεν έγινε καμία αναγνώριση των δραστών για αυτό επιστρατεύτηκαν πάλι άτομα της Κρατικής Ασφάλειας. Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση, το γεγονός αυτό. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος σύντροφος, είχε βρεθεί κατηγορούμενος σε ανακριτή μαζί με άλλα 2 μέλη μας, από ανώνυμο τηλεφώνημα στη ΓΑΔΑ που τον κατονόμαζε ως "αρχηγό της ομάδας", η οποία πραγματοποίησε απαγωγή στα Εξάρχεια!

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, αρκεί ένα τηλεφώνημα και η αναγνώριση της κινησιολογίας σε ένα βίντεο, για να βρίσκονται σύντροφοι κατηγορούμενοι και να φορτώνονται με δίκες. Ειδικά βέβαια όταν οι εγκληματίες υπάλληλοι του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας, τραβάνε το αυτάκι των εληνικών Αρχών. Στη δίκη που ξεκίνησε την Πέμπτη, έγινε αυτό που γίνεται σε όλες τις δίκες του Ρουβίκωνα. Εμείς να ζητάμε να δικαστούμε και για να υπερασπιστούμε πολιτικά την πράξη αλλά και για να αποδομήσουμε το κατηγορητήριο. Η έδρα από την άλλη να αρνείται κατηγορηματικά και να αναβάλλει την υπόθεση.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο σημείο αυτής της ιστορίας ήταν η αντιμετώπιση των ΜΜΕ. Αφού κουβαλήθηκαν με τις κάμερες στην Ευελπίδων, ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους τη σύλληψη του "αρχηγικού μέλους του Ρουβίκωνα". Ο σκοπός προφανής. Η κατασκευή της εικόνας μίας εγκληματικής οργάνωσης που φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα για τη δομή της "αρχηγικά μέλη".

Ο αγώνας των λαών της Τουρκίας είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους. Αντιμέτωποι με ενα διαχρονικά εγκληματικό και φασιστικό καθεστώς, οι Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές δίνουν τη ζωή τους καθημερινά, παλεύοντας για τις κοινές μας αξίες και ιδανικά. Με τις μικρές μας δυνάμεις θα στεκόμαστε συνεχώς δίπλα τους στον κοινό μας αγώνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ DHKP-C

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ YPG

ΥΓ. Όσον αφορά στο σχόλιο μέσω twitter του Τούρκου Πρέσβη Kerim Uras, ότι ο Ρουβίκωνας "υποστηρίζει το αντιδημοκρατικό πραξικόπημα στην Τουρκία" είναι τόσο αστείο όσο και γραφικό. Στο αναρτημένο κείμενό μας αναλύονται ακριβώς οι λόγοι της παρέμβασής μας (https://athens.indymedia.org/post/1561581/). Δεν είναι όμως καθόλου γραφική αυτή η φωλιά των Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ στη Βασιλέως Γεωργίου. Δεν χρειάζεται απλά μπογιές στο κτήριό σας "Κύριε Kerim", να τιναχτεί στον αέρα χρειάζεται!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

1 σχόλιο:

  1. Ο Μαδούρο στέλνει τους πάντες ΦΤΩΧΟΥΣ στο … χωράφι για παραγωγή = ΕΞΟΝΤΩΣΗ ως ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ο ΠΟΛ ΠΟΤ στη ΚΑΜΠΟΤΖΗ / CAMBODIA, ΧΑΘΗΚΑΝ τα ΤΡΑΚΤΕΡ και το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ από τη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ? Ήμαρτον, έχουν τα μεγαλύτερα αποθέματα στον πλανήτη !

    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι πολίτες της Βενεζουέλα !
    Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ χώρας. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα κι η αιτία της καταστροφής, αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα, αλλά οι ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ την κατάντησαν ζητιάνα.
    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ και ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΕΝ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ! Το ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ Εβραιομασονικό ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ σχέδιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ / ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι: ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ για τους ΛΙΓΟΥΣ "ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ" και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ οι Αφέντες ΘΕΩΡΟΥΝ πως είμαστε "ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ" ΚΤΗΝΗ / ΣΦΑΓΕΙΑ = "ΓΚΟΪΜ"!!! Οι ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΣΑΒΕΖ και ΜΑΔΟΥΡΟ (με το "ΑΖΗΜΙΩΤΟ" φυσικά) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, τις ΔΟΣΕΙΣ / ΤΟΚΟΥΣ των ΔΑΝΕΙΩΝ προς τις ΞΕΝΕΣ ιουδαϊκές ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ κι ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ από το 1998 έως ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΑ σε ΔΟΛΑΡΙΑ, που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ στο 750 % του ΤΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΩΣΤΕ δεν τους ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΔΟΛΑΡΙΑ για ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, κι ΕΤΣΙ, οι ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ "ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ !!! ΕΚΠΛΗΞΗ, κι ο ΛΙΜΟΣ στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 1941 - 44 ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ με ΣΚΟΠΟ τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! Αν ΗΤΑΝ "ΕΞΥΠΝΟΙ" κι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, οι ΗΓΕΤΕΣ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ, κι ΟΧΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ να μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ των ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, θα ΤΥΠΩΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΡΚΟ (κι Όχι ΨΕΥΤΙΚΟ Ληστρικό "Μεσογειακό") με ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ με τα ΚΑΤΗΡΓΗΘΕΝΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ των "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΩΝ / ή ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΩΝ από τους ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ" ΛΑΩΝ (χωρίς Επιτόκιο Χορήγησης προς τους Τοπικούς/Ομόσπονδους Δημόσιους Οργανισμούς και τις Δημόσιες - Μη Κερδοσκοπικές Τράπεζες - Ταμεία, σε Αντίθεση με το ΕΥΡΩ),με τ' ΟΠΟΙΟ θα ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ οι ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ κι οι ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, κι ΕΠΙΣΗΣ θα ΕΞΙΣΩΝΑΝ και τους ΜΙΣΘΟΥΣ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΛΒΕΤΙΑ - ΗΠΑ), ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ως 2ης ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΣΤΟ "ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ" ΕΜΠΟΡΙΟ και ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ των ΦΟΡΩΝ κι, ΕΤΣΙ, ΘΑ "ΠΛΗΜΥΡΙΖΑΝ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ: ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΟΧΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ), ΕΝΤΟΣ 5 - 10 ΕΤΩΝ !!! ΕΠΙΣΗΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥ του ΝΕΑΡΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ) ΣΤΟΛΗ ΥΠΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ / ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥΣ (ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ κι ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΩΝ των ΥΠΟΠΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΙ - ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" και ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΩΝ "ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ") !!! Το ίδιο λάθος της Μη Επιστράτευσης / Πλήρους Ενσωμάτωσης έκανε κι η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗ Ελλάδα στη Μικρά Ασία ! ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ στον ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, με ΑΥΤΟΥΣ τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, κι οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ (ΕΟΚ) - μετέπειτα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ / ΖΩΝΗ του ΕΥΡΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή