Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Ρεσιτάλ αισχροκέρδειας στο ΚΕΝ Αυλώνα
Η οικονομική αφαίμαξη των νεοσυλλέκτων και των οικογενειών τους συνεχίζεται αδιάκοπα στο ΚΕΤΘ.
Μετά από την καταγγελία για την επιδεικτική κοροϊδία του φωτογράφου που εκμεταλλεύεται συστηματικά την απειρία των συναδέλφων νεοσύλλεκτων προκειμένου να τους βγάλει "υποχρεωτικά" φωτογραφίες αρπάζοντας τους 8-10-12 ευρώ.
Και ενώ η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση καταδικάζοντας το γεγονός και καλώντας ο Υποδιοικητής του ΚΕΤΘ τους συναδέλφους που έδωσαν λεφτά για φωτογραφίες χωρίς την θέλησή τους να το δηλώσουν για να επιστραφούν τα χρήματα τους.
Νέα καταγγελία έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. 
Σύμφωνα λοιπόν με τους συναδέλφους ζητήθηκε το ποσό των δύο ευρώ για να προμηθευτούν οι φαντάροι το ταμπελάκι με τα ονόματά τους όπως και τα υπόλοιπα σήματα που πρέπει να βάλλουν στην στολή τους. 
Ας σημειωθεί εδώ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ότι ή στολή που φέρει τα σήματα των όπλων καθώς και το όνομα πλέον θεωρείται στολή εξόδου αφού ή παλιά στολή εξόδου έχει καταργηθεί. 
Όλα αυτά είναι είδη που πρέπει να παρέχει δωρεάν ο Στρατός.
Αντίθετα, ο Στρατός πουλά αυτά τα ευτελή είδη που δεν κοστίζουν ούτε 20 λεπτά προς 2 ευρώ και μάλιστα χωρίς απόδειξη.
Πρόκειται για μια καλή αρπαχτή του Υπουργείου Άμυνας καθώς αν σκεφτείς ότι η Σειρά Κατάταξης του Σεπτεμβρίου είναι από τις μεγαλύτερες, τότε το ΓΕΣ θα αποκομίσει 15.000-20000 ευρώ!
Εμείς απαιτούμε από το ΓΕΣ και τον Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο να σεβαστούν τα δικαιώματα των φαντάρων και να αναλογιστούν τα τεράστια αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική τους.
Να επιστραφούν άμεσα τα χρήματα που άρπαξαν οι διοικήσεις των ΚΕΝ από τους νεοσύλλεκτους και να εξασφαλίσει ο Στρατός τη δωρεάν χορήγηση όλων των ειδών που απαιτούνται για την Υποχρεωτική μας Στράτευση.
Καλούμε τους φαντάρους και τις οικογένειες τους να διαμαρτυρηθούν και να μην καταβάλλουν ούτε ένα ευρώ.
     Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου