Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ:Ξανά άνω - κάτω το Παρίσι! Ανέφεραν πυροβολισμούς και ομηρία, αλλά τελικά... λάθος συναγερμός!

- Για μία ακόμη φορά το Παρίσι βρέθηκε σε κατάσταση συναγερμού!

- Εκτεταμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας
- Διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ έκαναν λόγο και για ενδεχόμενη ομηρία
- Τελικά η αστυνομία ανακοίνωσε πως... όλα είναι καλά!
- Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο
Για πολλοστή φορά η γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκε σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού". Οι πληροφορίες έρχονταν εξ' αρχής με το σταγονόμετρο, με αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για εκκένωση περιοχής που βρίσκεται στην "καρδιά" του Παρισιού.
Δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί κι ελικόπτερα

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως άντρες της αντιτρομοκρατικής είχαν σπεύσει στην περιοχή του St. Denis μετά από μαρτυρίες πως ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Δεκάδες ήταν οι ένοπλοι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τοrt.com είχαν περικυκλώσει μία εκκλησία.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο απεικονίζουν τον πανικό που διακατέχει τους πολίτες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή, ενώ στην περιοχή πετάει κι ένα ελικόπτερο.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο






Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

🔴 Périmètre entièrement bouclée dans le quartier Étienne Marcel à Paris, il y aurait une attaque dans une Église.



The police are also surprised by that. "Don't you think I have better things to do than tell you to move? There could be snipers around."

Όπως είναι φυσικό, δεν άργησαν να έρθουν στην επιφάνεια και οι κάθε είδους φήμες, με την πλέον διαδεδομένη να αφορά σε κατάσταση ομηρίας μέσα σε μία μικρή εκκλησία, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.
Τελικά, πάντως, η γαλλική αστυνομία έκανε λόγο για... λάθος συναγερμό, ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση συναγερμού έχει πλέον λήξει...

 http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου