Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Στρατιωτικοποίηση της ανύπαρκτης Δημόσιας Υγείας!

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες των "προνομίων" που απολαμβάνουν οι συνάνθρωποι μας και μάλιστα αυτοί με τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού πρόκειται για τους ηλικιωμένους κατοίκους της παραμεθορίου.
Είναι οι παλαίμαχοι της εργασίας και όχι της ζωής, οι ακρίτες με την πλέον παραδοσιακή χρήση του όρου, στους οποίους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρνείται την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών τους. Αδιαφορώντας και χωρίς να αναγνωρίζει τους κόπους και την πολύχρονη προσφορά.
Έτσι λοιπόν, εντελώς ευκαιριακά και εκμεταλλευόμενοι τη δωρεάν εργασία των φαντάρων θα κινηθούν -πάντα στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους πολιτικής- αραιά και που, στέλνοντας κλιμάκια του Υγειονομικού.
Οι μηχανισμοί του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, πάντα στο πλαίσιο των σχεδιασμών του για την στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, θα προπαγανδίσουν την "κοινωνική προσφορά του Στρατού", όπως χαρακτηρίζουν την προσφορά των στρατιωτών και του μόνιμου προσωπικού!

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, ιατρική ομάδα της 80 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ), επισκέφτηκε τη νήσο Ψέριμο και πραγματοποίησε  ιατρικές εξετάσεις σε κατοίκους της νήσου, στους οποίους παρασχέθηκε φαρμακευτική αγωγή και δόθηκαν ιατρικές οδηγίες και συμβουλές.
Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τους κατοίκους της παραμεθορίου και να καλύψει τις ανάγκες τους.
Δεν είναι δυνατόν να βιώνουν την εγκατάλειψη της Πολιτείας που κινητοποιείται μόνο όταν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν και πλέον κινδυνεύουν ζωές, μετατρέποντας τα ιπτάμενα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ιπτάμενο ΕΚΑΒ.
Καλούμε τον Υπουργός Υγείας Παύλο Πολάκη να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες του και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του για πρόσληψη προσωπικού και κάλυψη των τεράστιων κενών του τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Τέλος, πρέπει επιτέλους να μπει φραγμός στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση των στρατευμένων που γενικεύεται και εντείνεται.
Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com
  















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου