Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Με την ανοχή του κράτους κυκλοφορούν αναμεταξύ μας χιλιάδες μπάτσοι εν δυνάμει δολοφόνοι;

Με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία που διέπραξε σήμερα ένας μπάτσος στην Καλλιθέα με θύμα έναν γείτονα του, γιατί σύμφωνα με τον δολοφόνο, τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική που έβαζε, να γράψουμε δυο πράγματα.

Όταν η είδηση είχε πρωτοδεί το φως της δημοσιότητας –στις 27/2/2009 από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»-, είχε δημιουργηθεί μια σχετική αναστάτωση από πολιτικάντηδες, μπατσοσυνδικαλιστές και λοιπά καλόπαιδα. 
Η είδηση που έφερε τον τίτλο «Δημόσιος κίνδυνος. Σοκ στην ΕΛΑΣ με τα πρώτα ψυχομετρικά τεστ» ανέφερε: «Πριν καλά -καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι "κακώς φέρουν όπλο". Το ανησυχητικό είναι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας». 

Μας έλεγε δηλαδή η είδηση ότι το 6% των μπάτσων έχουν ψυχολογικά προβλήματα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!!
Είχε κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο η είδηση αυτή με χρήστες του να προτείνουν το αρχηγείο της αστυνομίας να μεταφερθεί στο … Δαφνί.

Από τότε έχουν περάσει χρόνια. Ποτέ δεν μάθαμε αν ολοκληρώθηκαν αυτά τα ψυχομετρικά τεστ για τους μπάτσους, ποια ήταν τα αποτελέσματά τους και τι έγινε με τα «όργανα της τάξεως» που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα -μιλάμε για χιλιάδες μπάτσους- και κακώς κατέχουν όπλο. Δεν θα έπρεπε δηλαδή να ξέρουμε αν κυκλοφορούν και οπλοφορούν αναμεταξύ μας –και με την ανοχή του κράτους- χιλιάδες εν δυνάμει φονιάδες;

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για την «διάγνωση» που έκανε για την ψυχοσύνθεση των μπάτσων ή τέλος πάντων κάποιων απ’ αυτούς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου