Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες, επίδειξη απανθρωπιάς καθώς βολεύουν τα βύσματα και χώνουν τους υπόλοιπους

Αποτέλεσμα εικόνας για καραβανασΣε νέα επιστολή καταγγελίας από το 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, αποκαλύπτεται η απανθρωπιά, όπως επίσης το καθεστώς διακρίσεων και τρομοκρατίας
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων εκφράζει δημόσια την απαίτηση των φαντάρων που υπηρετούν σε αυτή την άθλια, διαβολομονάδα να παρέμβει άμεσα το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Τελλίδη για να προλάβουμε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.
 Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η ανακοίνωση μας «Χώσιμο χωρίς τέλος των φαντάρων στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες» http://diktiospartakos.blogspot.gr γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων συναδέλφων φαντάρων για τα όσα συμβαίνουν εκεί.
Ξεχωρίζουμε την καταγγελία συναδέλφου που αποκαλύπτει εξοργισμένος ότι έχει υπερβεί τις 100 υπηρεσίες σε ένα διάστημα 3,5 μηνών.
Οι στρατιώτες υποχρεώνονται να εκτελέσουν 17ωρες υπηρεσίες –ναι, καλά διαβάσατε, 17 ώρες υπηρεσία- και μετά άλλη υπηρεσία.
Οι ευθύνες για την άσχημη αυτή κατάσταση βαρύνουν το νέο διοικητή, που το έχει κάνει πιο μαύρο από ποτέ!
Δεν είναι μόνο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπήρχε κόσμος στη μονάδα για να βγουν οι υπηρεσίες.
Επιπλέον, είναι καθεστώς οι βυσματικές αποσπάσεις. Όπως αναφέρει η καταγγελία  «ο διοικητής λέει πως δεν έχει άτομα ενώ ο ίδιος διώχνει 22 αποσπάσεις σε 2 μέρες».
Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τις υπηρεσίες των βυσμάτων.  
Εμείς εδώ που υπηρετούμε λεγόμαστε φαντάροι και  όχι ΣΚΛΑΒΟΙ.
 Σε αυτές τις συνθήκες είναι επόμενο ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις, που συνήθως βρίσκουν αντιμαχόμενους φαντάρους και ΕΠ.ΟΠ., χωρίς να λείπουν οι απειλές των τελευταίων.
Και σε αυτή όμως την περίπτωση η διοίκηση της μονάδας, επέλεξε να πάρει το μέρος των ΕΠ.ΟΠ., να τιμωρήσει τους φαντάρους και να τους απειλήσει ότι θα τους στείλει να πάρουν Αναβολή για δήθεν ψυχολογικά προβλήματα.
Οι φαντάροι καταγγέλλουν ότι ακόμη και όταν ζήτησαν άδεια για σοβαρούς οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, καθώς προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα απαιτούσαν και απαιτούν την παρουσία τους, η διοίκηση της μονάδας, τους την Αρνήθηκε, αποκαλύπτοντας την απανθρωπιά που τη διέπει.     
Επίσης, συνέπεια των άθλιων και εξοντωτικών συνθηκών που επικρατούν είναι ότι πρόσφατα είχαμε ένα παρ’ ολίγο σοβαρό ατύχημα όταν ένα παλικάρι πήδηξε από την καναδέζα.
 Όσο για να πάρουμε υπηρεσιακό άδεια ή έξοδο πρέπει να γίνει θαύμα από τα ποιο μεγάλα καθώς μόνο με κιάλια βλέπεις την Ρόδο την έξοδο και όλα τα σχετικά!!!
Προς όλους τους φαντάρους που θα έρθουν εδώ μην ψαρώσετε.
Βδομάδα προσαρμογής δεν θα δείτε. Αν είστε από Ρόδο εξοδόχαρτο θα έχετε σπάνια!!!
Εμείς όχι μόνο καλούμε το ΓΕΣ άμεσα να παρέμβει αλλά καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να μας στείλουν τις καταγγελίες τους.

Επίσης, καλούμε τους συναδέλφους της Ε’ Σειράς που πήραν μετάθεση για εκεί, να μας καταγγείλουν άμεσα κάθε αυθαιρεσία και παρανομία. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου