Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ίδια παντού η σήψη της "δημοκρατίας" τους

Μπορεί ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ να επαινεί και να ευχαριστεί προσωπικά τους φασίστες κυνηγούς προσφύγων που δρουν στη χώρα του (εδώ), αλλά αυτό ουδόλως τον εμποδίζει να… πηδάει και στην αντίπερα όχθη όταν το κρίνει βολικό!
Παραθέτουμε την είδηση όπως μεταδόθηκε από τη Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία:
Σε φόρουμ που διοργανώθηκε στη Σόφια από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ έκανε ένα εκπληκτικά αιχμηρό σχόλιο για το μεταναστευτικό ζήτημα.
"Η Βουλγαρία πρέπει να σηκώσει το βάρος της ευθύνης της και να βοηθά τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις περιοχές των συγκρούσεων στις χώρες όπου έχουν αναμιχθεί η Ευρώπη και το Ν.Α.Τ.Ο. Ο καθένας θα ανοίξει την καρδιά του για να βοηθήσει αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους, επειδή οι πύραυλοί μας -γαλλικοί, αγγλικοί, αμερικανικοί, ρωσικοί και τουρκικοί- κατέστρεψαν τις πόλεις και τις χώρες τους. Εξάγαμε δημοκρατία η οποία κατέστρεψε τα κράτη αυτά. Και τώρα περιμένουμε την ώρα που ο Τόνι Μπλερ βγήκε και είπε «λάθος κάναμε στο Ιράκ». Γιατί θα πρέπει να περιμένουμε δέκα χρόνια για να ζητήσουμε συγγνώμη και δεν το σταματάμε αμέσως;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου