Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Το προεδρείο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας δηλώνει απερίφραστα την συμπάθειά τους προς τους δολοφόνους και τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής.


Της Ε.Χ.
Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας (ΚΣΕ) μέσω της αξιότιμης Προεδράρας της Νικ. Παπαδήμα αλλά και του Γενικού της Γραμματέα Γ. Αραμπατζή δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν τις φιλοφασιστικές τους καταβολές.

Με επιστολή τους στον Βουλευτή  Ηλία Παναγιώταρο, τον οποίο ευχαριστούν θερμά (δις) για τις τεκμηριωμένες θέσεις του και τις προτάσεις του (!) κατά τον εθνικό διάλογο για το κυνήγι δηλώνουν απερίφραστα την συμπάθειά τους προς τους δολοφόνους και τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής.
Οι τύποι αυτοί οι οποίοι εκπροσωπούν 200.000 χιλιάδες εγγεγραμμένους κυνηγούς στη Συνομοσπονδία τους και όπως μαθαίνουμε από το προφίλ τους,  κόπτονται για το φυσικό περιβάλλον της χώρας για τη διατήρηση της άγριας ζωής, την προστασία της φύσης, τη δημιουργία και ανάπλαση των βιοτόπων προς όφελος της βιοποικιλότητας (sic), αρέσκονται να χαριεντίζονται με το ναζιστικό μόρφωμα όπου και ο πνευματικός του πατέρας ζωόφιλος και φυσιολάτρης του άρεσε να δηλώνει.
Το ερώτημα είναι κατά πόσο αυτά τα 200.000 μέλη είναι ενήμερα για την πρωτοβουλία του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Συνομοσπονδίας καθώς επίσης κατά πόσο συμφωνούν με το κείμενο της επιστολής. Είναι άθλιο και επικίνδυνο κάποιος τυχάρπαστος να εκμεταλλεύεται τη θέση του για να εξυπηρετήσει τις κεκαλυμμένες επαφές με τα φασιστοειδή.

(Μια φιλική συμβουλή παιδιά: την επόμενη φορά που θα πρέπει να πάρετε απόφαση για κάποιο θέμα, καλέστε συνέλευση στη Γκιώνα και οι αποφάσεις ας λαμβάνονται με μία ντουφεκιά, έτσι για να λύνονται τα θέματα αμεσοδημοκρατικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου