Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Τρούμπα έγιναν τα Χανιά: συνεχή επεισόδια με μεθυσμένους Αμερικάνους Ναύτες αλλά η Αστυνομία δεν κάνει συλλήψεις

Η σύγχρονη πραγματικότητα της Τρούμπας γράφεται στην Κρήτη!
Είχαν δεν είχαν τα κατάφεραν οι επιχειρηματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας, οι ακροδεξιοί και όλα τα κατακάθια της κοινωνίας που ξεσηκώθηκαν για να μην πάνε πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη.
Μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον Υπουργό Άμυνας Π.Καμμένο, που παρακαλά όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ να φτιάξουν και νέα βάση στο Αιγαίο, ώστε να βομβαρδίζουν αποτελεσματικότερα και να σκοτώνουν μαζικότερα σε Αφρική και Μέση Ανατολή.

Μετέτρεψαν τα Χανιά και ολόκληρη την Κρήτη σε μια απέραντη Τρούμπα για τους Αμερικανούς Μισθοφόρους Φονιάδες που κάνουν ότι γουστάρουν απολαμβάνοντας πλήρη Ασυλία…
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Αγώνας της Κρήτης":
Το τελευταίο διάστημα το Παλιό Λιμάνι έχει γεμίσει με μεθυσμένους Αμερικάνους ναύτες. Τα επεισόδια είναι καθημερινά. 
Κάποια λίγα έρχονται στη δημοσιότητα.
Ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ μεθυσμένων ναυτών συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Παλιού Λιμανιού, κοντά στο Συντριβάνι.
Εκεί μια παρέα Αμερικάνων, για άγνωστο ως αυτή τη στιγμή λόγο, άρχισε να βρίζονται μεταξύ τους. 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι βρισιές και οι φωνές μετατράπηκαν σε άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών τουριστών αλλά και κατοίκων της περιοχής που έψαχναν τρόπο να φυλαχθούν.
Το επεισόδιο κάποια στιγμή έληξε με μεθυσμένους ναύτες να μπαίνουν στα σοκάκια φωνάζοντας έως ότου κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν.
Καμία σύλληψη δεν έγινε».
Τα σκυλιά του πολέμου, πιωμένα και ποτισμένα στις ουσίες, τσακώνονται μεταξύ τους λοιπόν, με την Αστυνομία να τους κοιτά με συγκατάβαση.
Ε, είναι κουρασμένοι.. τόσους αμάχους δολοφόνησαν... τόσους λαούς κατέστρεψαν, ας ξεδώσουν... ας απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία... 
Βλέπεις, οι Πραιτοριανοί της ΕΛ.ΑΣ. του Τόσκα, οι Μπράβοι των Μνημονίων αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ε.Ε. και ΔΝΤ, ξέρουν μόνο να χτυπούν με γκλομπ και να ρίχνουν δακρυγόνα στους συνταξιούχους, απόμαχους της εργασίας και πάντα αγωνιστές, να εφορμούν και να συλλαμβάνουν όσους αντιστέκονται στους Πλειστηριασμούς και στην αρπαγή των κόπων μιας ζωής.
Αυτός ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο αστικός κόσμος, ανεξάρτητα τον κάθε φορά διαχειριστή της εξουσίας: 
συμμέτοχος-συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, να διαγκωνίζεται να αρπάξει ένα κομμάτι από την λεία του πολέμου, ως εφοπλιστής, ξενοδόχος, έμπορος, εργολάβος, εστιάτορας, νταβατζής…. ρε αδελφέ…. !
Εμείς απαιτούμε να κλείσουν τώρα όλες οι βάσεις του θανάτου.
Να σταματήσουν όλες οι συνεκπαιδεύσεις με τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς Φονιάδες των λαών. 
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν κάθε προσφορά υπηρεσίας στο ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στις νέες βάρβαρες εκστρατείες τους για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου