Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ!

Για μια ακόμη φορά οι ΝΑΖΙ της δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν το πόσο επικίνδυνοι είναι.
Περίεργες πραγματικά συμπτώσεις.
Την ίδια μέρα, Κυριακή 30/10, που στην Σάμο πραγματοποιήθηκε μια χυδαία ρατσιστική κινητοποίηση ενάντια στους πρόσφυγες από την ομάδα "Σάμος SOS".
Χρυσαυγίτης στρατιώτης κατάγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση, έξω από το στρατόπεδο, από 5 κουκουλοφόρους που ισχυρίστηκε ότι δήλωσαν αναρχικοί με δικαιολογία ότι ο ίδιος είναι Ναζιστής. Μάλιστα, για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση, πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό όχι στις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές, αλλά στο Αστυνομικό Τμήμα.  
Όχι μόνο παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος των προσφύγων-μεταναστών και  των κοινωνικών κινημάτων, αλλά επιχειρούν συχνά να καλλιεργήσουν κλίμα "εθνικής ανασφάλειας" αποσκοπώντας στο πολιτικό κέρδος και στην προσωπική βόλεψη.
Δεν είναι τυχαίο ότι η αισχρή προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε στην Σάμο, που μαζί με τα νησιά του Αιγαίου έχουν μετατραπεί σε τεράστιες Φυλακές προσφύγων, όπου τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν και την απόγνωση των προσφύγων επιχειρούν να εκμεταλλευτούν οι φασίστες, επενδύοντας σε μισαλλοδοξία και ρατσισμό. 
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στο παρελθόν καταγγείλαμε δημόσια στη δράση πυρήνα ακροδεξιών στελεχών στην Σάμο, για να ακολουθήσει μήνυση εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με σκοπό την τρομοκράτηση μας.
Δείτε τι καταγγέλλεται όμως σήμερα: 
"ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ"  ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ;

Ένα.. ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα χτες στο Καρλόβασι, το οποίο καταγγέλθηκε από στρατιώτη, που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής. 

Ο εν λόγω στρατιώτης κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρλοβάσου, όπου και κατήγγειλε ότι 5 κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν, έξω από το στρατόπεδο, οι οποίοι υπό την απειλή μαχαιριού τον λήστεψαν, αφού προηγουμένως του είπαν ότι είναι αναρχικοί και πως γνωρίζουν ότι είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησαν το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου, κ. Ανδρέα Βούβουνα, ο οποίος άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης. 

Ο διοικητής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προχώρησε προσωπικά στη διαδικασία της προανάκρισης, στη διάρκεια της οποίας ο στρατιώτης έπεσε σε αντιφάσεις. 

Όπως προέκυψε, ο στρατιώτης «σκαρφίστηκε» την ιστορία, ώστε να μπορέσει να πάρει μετάθεση από τη Σάμο.  Πηγή: Σαμιακό Βήμα

Εμείς καλούμε όλες τις συλλογικές εκφράσεις του εργατικού, αντιπολεμικού και αντιφασιστικού κινήματος να καταγγείλουν την αισχρή προβοκάτσια.

Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας απαιτείται να διερευνήσουν σε βάθος το περιστατικό. 

Σε κάθε περίπτωση όμως αναδεικνύεται η επικινδυνότητα των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας και του τρομοκρατικού πολέμου που διεξάγουν οι εθνικές κυβερνήσεις, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ εναντίον των ασύμμετρων απειλών.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο σενάριο που έπλασε ο Χρυσαυγίτης στρατιώτης περιγράφονταν διαστάσεις του εσωτερικού  εχθρού, στην συγκεκριμένη περίπτωση αναρχικών, που επιτίθεται σε στρατιώτη!
Ουσιαστικά δηλαδή  επιχειρείται η στοχοποίηση ενός ολόκληρου τμήματος του κινήματος, μάλιστα στην Σάμο, που οι αντιφασίστες αγωνιστές βρέθηκαν απέναντι στην ρατσιστική κινητοποίηση.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων στην Χίο εκπαιδεύονται για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών και στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα του Εορτασμού:

Για να αποκαλύψουν όλοι αυτοί, που ενίοτε συνεργάζονται για την επιβολή των Μνημονίων, ότι ο πραγματικός εσωτερικός εχθρός, η πραγματική ασύμμετρη απειλή για τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία είναι το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, οι εθνικιστές και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου