Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η Τουρκική Βάση του Γκεντού στο Β.Ιράκ χτυπήθηκε με Πυρά Πυροβολικού ! (video)

1031332811
 Αντάρτες   πραγματοποίησαν επίθεση στη  Τουρκική Βάση Γκεντού κοντά στην περιοχή Μπασίκα στα βόρεια του Ιράκ.
Η  Τουρκική Βάση χτυπήθηκε με  πυρά Πυροβόλου   που οι Αντάρτες  είχαν κατασχέσει απο τον Ιρακινό Στρατό ,κατά την επίθεση  οι στρατιώτες που βρίσκονταν στην βάση ανταπέδωσαν τα πυρά …
Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν απώλειες  αν και οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο  …Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο ισχυρίζεται ότι κατέρριψε και  Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος  των Ανταρτών που κατέγραφε τις θέσεις Άμυνας της  τούρκικης Βάσης

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκική Βάση δέχεται επίθεση στο Βόρειο Ιράκ !
271214_165423_42388_11-1024x721
Αντάρτες  διοργάνωσαν επίθεση με κατευθυνόμενο αντιαρματικό πύραυλο τύπου (Kornet )με στόχο τις τούρκικες δυνάμεις ς σε απόσταση των 3-4 χλμ. από την βάση Γκεντου στην περιοχή Μπασίκα στα Βόρεια του Ιράκ.
Το τεθωρακισμένο άρμα μάχης που χτυπήθηκε πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς λένε οι Αντάρτες …μόνο το Περισκόπιο λένε οι Τούρκοι αλλά δεν δείχνουν εικόνες του Άρματος !
Άρματα μάχης  κινήθηκαν στην συνέχεια στην περιοχή από όπου προήλθε το κατευθυνόμενο αντιαρματικό πύραυλο τύπου Kornet  και χτύπησαν το κτίριο,αλλά και πιθανούς στόχους των Ανταρτών στην περιοχή !
http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου