Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΚΥΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΧΑΡΥΒΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουρλοτο ελληνικη ταινιαΜΠΟΥΡΛΟΤΟ...
ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 
ΣΤΟ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 
ΚΑΙ 
ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ...

Ο “ανασχηματισμός” που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στους τομεάρχες, φέρνει απέναντι στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τους δύο μαζί εναντίον των φαντάρων!

Η ακροδεξιά κοκορομαχία αναμένεται να κλιμακωθεί καθώς η μνημονιακή τους συμφωνία είναι βαθιά, όπως ακόμη πιο ισχυρή είναι η κοινή τους λατρεία για τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Ο λαϊκισμός, εθνικισμός και η στρατοιωτικοποίηση της κοινωνίας είναι η κοινή βάση της αστικής πολιτικής που πρεσβεύουν, του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που εκφράζουν.

Γιατί μπορεί ο Υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος να γίνεται ο πρώτος υπουργός της Μεταπολίτευσης που δεν απευθύνει την παραδοσιακή ημερήσια διαταγή στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Αλλά πρόσφατα Τσίπρας και Καμμένος άκουσαν το Γεωργιάδη να τους συγχαίρει:
 "Τώρα με τον Τσίπρα έγινε και καταπληκτική παρέλαση... ήρθε στην εξουσία ο Τσίπρας για να δούμε μια στρατιωτική παρέλαση της Προκοπής...!"
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουρλοτο ελληνικη ταινιαΕίναι οι πρόσφατες δηλώσεις του Γεωργιάδη στον ραδιόφωνο του Σκάι. Ο εκφραστής της πιο ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ δίνει συγχαρητήρια στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο για τη διοργάνωση της στρατιωτικής παρέλασης και ξεφτιλίζει την κυβέρνηση. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ‘για εμάς που μας αρέσουν τα στρατιωτικά έπρεπε να έρθει μια αριστερή κυβέρνηση για να δούμε μία παρέλαση της προκοπής με τους ΟΥΚάδες της, με τα ελικόπτερα, με τα όλα της…’  2:15 – 2:50 http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=280801
Φυσικά, Καμμένος και Γεωργιάδης έχουν κοινή πολιτική. 
Γιατί μπορεί ο ηγέτης της ΝΔ να προκάλεσε το γέλιο σε όλους λέγοντας ότι θα καταπολεμήσει το βύσμα στον Στρατό, αλλά απέναντι στις ανακοινώσεις περικοπών που εμπεριέχονται στον Προυπολογισμό 2017 για τις Ένοπλες Δυνάμεις, η ΝΔ και ο νέος Τομεάρχης της Γεωργιάδης κράτησαν σιγή ασυρμάτου...
"Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ" http://diktiospartakos.blogspot.gr
Το τι σημαίνουν αυτές μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέρει όλη την αντιδραστική και εχθρική προς τους φαντάρους και συνολικά την νεολαία, ατζέντα της ΝΔ, θέτοντας στο επίκεντρο την Στράτευση στα 18!
Και όλα αυτά σε μια περίοδο που καταγράφεται σοβαρή ενίσχυση της καθημερινής συνδικαλιστικής πάλης των συναδέλφων φαντάρων και ξεδιπλώνεται νικηφόρα η προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Θυμίζουμε ότι τόσο η ΝΔ όσο και προσωπικά ο Γεωργιάδης  έχουν τοποθετηθεί εναντίον του Συνδικαλισμού στον Στρατό, ενώ κανείς δεν ξεχνά την προσπάθεια του ΛΑΟΣ -όταν συγκατοικούσαν εκεί Βορίδης και Γεωργιάδης, πριν πάρουν μεταγραφή στη ΝΔ του Σαμαρά- να κατασταλεί το κίνημα των φαντάρων και να Απαγορευτεί η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Σήμερα ο στόχος αυτός επανέρχεται στο προσκήνιο, από ολόκληρη την Ακροδεξιά (θυμίζουμε την σχετική ερώτηση του υπόδικου βουλευτή των ΝΑΖΙ Η.Παναγιώταρου) και το στρατιωτικό κατεστημένο καθώς το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρείται και φυσικά το αποδεικνύει καθημερινά, ως ο πιο σημαντικός υπερασπιστής των Δικαιωμάτων του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.   
 Σε κάθε περίπτωση εμείς καλούμε την στρατευμένη νεολαία να δώσει τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου πολίτη με Στολή, να διατρανώσει ότι δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για τα συμφέροντα ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνικής Ολιγαρχίας, αλλά αντίθετα παλεύουμε δίπλα στον εργαζόμενο λαό, με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό για τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου