Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ανθρωποφάγοι ...


Γράφει ο mitsos175.
Ο θάνατος αθώων προσφύγων - μεταναστών είναι ένα διαρκές έγκλημα εκ προμελέτης. Χθες μια γυναίκα κι ένα εξάχρονο παιδάκι προστέθηκαν στα χιλιάδες θύματα που δολοφονήθηκαν με διάφορους τρόπους από την εφαρμογή της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των δήθεν πολιτισμένων ευρωπαίων και αμερικάνων (κυρίως) κανιβάλων.
Η πολιτική είναι η αιτία, αυτή δημιουργεί τις συνθήκες, ώστε να εξοντώνονται συστηματικά οι φτωχοί. Πρόκειται για πόλεμο, για σφαγή.
Σήμερα θα μιλήσω όμως για τα στρατιωτάκια του εχθρού, κάποια ξεφτιλισμένα ανθρωπόμορφα τέρατα, που χαίρονται με κάτι τέτοια. Βγήκαν λοιπόν σήμερα από τις τρύπες τους, όπως κάθε μέρα, τα φασιστοειδή, διάφοροι ηλίθιοι, και βρίζουν τους μετανάστες.
Είναι τα ίδια τομάρια που εύχονταν περαστικά πριν λίγες μέρες στο φασίστα Πλεύρη, τον (υ)ιό. Και ο "γόνος" τη γλύτωσε, γιατί όπως λέει η παροιμία "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει". Ειδικά, αν ο λυσσασμένος έχει λεφτά, ώστε μια στρατιά γιατροί να τον περιποιούνται, την ίδια στιγμή που άλλοι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν στερούμενοι τα απαραίτητα.

Το άλλο παιδάκι, το όποιο κάηκε στη Λάρισα πριν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα, δεν είχε ούτε καν ρεύμα, πόσο περισσότερο θέρμανση. Όλες αυτές οι βαρύτατες απώλειες είναι το αποτέλεσμα των όσων έχει ψηφίσει κι υποστηρίζει ο Πλεύρης και κάθε άλλος κηφήνας. Είτε ντόπιοι, είτε ξένοι τα θύματα είναι αβοήθητοι άνθρωποι. Καλοί άνθρωποι με όνειρα, με αξίες, με κάτι που λείπει από τους πολιτικούς: Με συνείδηση. Αδέλφια μας, που ποτέ δεν έβλαψαν κανένα σε αντίθεση με τους νεοναζί.

Θα πρέπει να κατανοήσουν λοιπόν οι ναζί σκατόψυχοι, είτε γαλάζιοι, είτε άλλου χρώματος, ότι εφόσον μας κήρυξαν τον πόλεμο, εφόσον χειροκροτούν κάθε φορά που μετράμε νεκρούς, εφόσον χαίρονται με τις συμφορές μας, εμείς θα τους αντιστεκόμαστε, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πολεμήσουμε το φασισμό όπως μπορούμε. Δεν θα αφήσουμε να μας ξεσπιτώνουν, να μας διώχνουν, να μας βασανίζουν, να μας λεηλατούν, να μας σκοτώνουν.

Θα μου πείτε "γιατί ασχολείσαι με τα πιόνια"; Γιατί τα πιόνια, οι ανεγκέφαλοι χαχόλοι, όσοι ζητωκραυγάζουν και χειροκροτούν τους βασιλιάδες ή τους αξιωματικούς που ζητάνε νεκρούς στα σύνορα, που θέλουν απελάσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης, δίνουν δύναμη σε κακούργους.
Χωρίς στρατό, χωρίς εξουσία, o Χίτλερ θα παρέμενε ένα κτήνος, αδύναμο όμως να κάνει τόσο μεγάλο κακό. Η προκλητική συμπεριφορά μιας μειοψηφίας μας κάνει να αγανακτούμε. Είναι συνυπεύθυνοι στα εγκλήματα των εκπροσώπων τους. Κάθε ψήφος ή στήριξη σε απατεώνες, αδίστακτους, σε επιστάτες των τοκογλύφων είναι συνενοχή, δεν είναι άγνοια ή απλή βλακεία.

Αφού διαλέξατε τον πόλεμο, φασίστες, αυτόν θα έχετε. Κάθε φορά που ένα από τα αφεντικά σας θα ψοφάει, εμείς θα κάνουμε γιορτή. Όπως πανηγυρίζει κάποιος, όταν απαλλάσσεται από μια κακιά αρρώστια, από έναν επικίνδυνο, αδίστακτο εχθρό.
Αφού είστε ανθρωποφάγοι, αφού μας χτυπάτε, αφού μας μισείτε, δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή, παρά μόνο να σας συντρίψουμε, όπου σας βρούμε.

Υπάρχει ταξικός πόλεμος, πιο σκληρός και αδυσώπητος από όλους. Είναι οι πλούσιοι, οι βολεμένοι που μας επιτίθενται. Μαζί και κάποια ασπόνδυλα, ανεγκέφαλοι ξεφτιλισμένοι. Μια οργανωμένη μειοψηφία. Δεν πρέπει να ανεχθούμε άλλα, τα όσα γίνονται, κι εντάθηκαν τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια, αποτελούν καθαρά εχθρικές πράξεις. Μπορεί να μην υπάρχουν βομβαρδισμοί με συμβατικά όπλα, αλλά τα θύματα άπορων και αδύναμων συνανθρώπων μας είναι χιλιάδες.
Ντόπιοι ή ξένοι όλοι όσοι δεν έχουν χρήματα υποφέρουν, εκτελούνται συστηματικά. Όταν μας στερούν τα απαραίτητα για τη ζωή δεν σκοτώνουν;Εμείς λοιπόν τι κάνουμε;
Καθόμαστε ήσυχοι να περιμένουμε τη σειρά μας; Θα ήθελαν...

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου