Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Λένε Ψέματα και Παραπλανούν όσοι υποστηρίζουν ότι οι Φαντάροι δεν έχουν Δικαιώματα

Σαρωτικές αλλαγές στον ΚΕΤΘ Αυλώνας. 
Νίκη των αγωνιζόμενων φαντάρων.
Νίκη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αλήθεια, θυμάται κανείς τι συνέβαινε παλιότερα στο ΚΕΤΘ, όταν είχαμε φτάσει να μετράμε 11-12 Αυτοκτονίες;
Αλλά ας μην τρέχουμε τόσο πίσω στο χρόνο...
Γιατί είναι σαρωτικές οι αλλαγές στον ΚΕΤΘ Αυλώνας για την σειρά του Νοεμβρίου ακόμη και σε σύγκριση με τα όσα αντιμετώπισαν οι συνάδελφοι φαντάροι της Σειράς Σεπτεμβρίου. 
Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη Σειρά Κατάταξης  στο εν λόγω ΚΕΝ οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες είχαν πέσει θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης από ιδιώτες που κερδοσκόπησαν εις βάρος μας με την Ανοχή της Διοίκησης. 
Όταν ο φωτογράφος κοροϊδεψε τους νεοσύλλεκτους και τους άρπαξε 8-10-15-20 ευρώ από το ελάχιστο χαρτζιλίκι για να βγάζουν και πληρώνουν για φωτογραφίες.
Όταν αξιωματικοί απαιτούσαν την πληρωμή 3 ευρώ από το κάθε φαντάρο για τα σήματα, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο ποσό για το Ταμείο της Μονάδας!  
Η αισχροκέρδεια όμως και όλα όσα καταγγείλαμε, όλα όσα πάλεψαν οι φαντάροι αποτελούν παρελθόν.
Τελικά δικαιώθηκαν οι συνάδελφοι  που διαμαρτυρήθηκαν τότε αφού με το που μπήκαν οι νέοι φαντάροι αμέσως ενημερώθηκαν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για τις φωτογραφίες και για τα σήματα της επίσημης στολής τους. 
Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβρη το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε πρωτοστατήσει στην αμφισβήτηση αυτής της άθλιας και εξίσου εκμεταλλευτικής πολιτικής, δίνοντας μαζί με τους αγωνιζόμενους φαντάρους σημαντικές μάχες. 
Όχι μόνο συνάδελφοι βγήκαν στην Αναφορά Παραπονούμενοι, αλλά υπήρξαν συνεχείς ανακοινώσεις- επιστολές καταγγελίας που είδαν το φως της δημοσιότητας και εξορμήσεις έξω από το στρατόπεδο.
Χρειάστηκε μέχρι και η επίσκεψη υποστράτηγου από το ΓΕΣ για να διευθετήσει τα προβλήματα και να δεσμευτεί δημόσια ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί, τα αιτήματα των φαντάρων θα ικανοποιηθούν.
Και αρκετά από τα αιτήματα μας ικανοποιήθηκαν.
Όμως εμείς επιμένουμε! 
Κάθε αλλαγή ή βελτίωση στα στρατόπεδα μπορεί να κατακτηθεί μόνο με την αγωνιστική δράση και τον ελεύθερο συνδικαλισμό μέσα στον στρατό από το Φαντάρο Πολίτη με Στολή που υπερασπίζει τα δικαιώματα μας. 
Περιμένουμε βελτίωση και στα υπόλοιπα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν όπως οι αρουραίοι στα μαγειρεία, η έλλειψη καθαριστικών, τα ζητήματα υγιεινής.
Σε κάθε περίπτωση δίνουμε συγχαρητήρια στην προηγούμενη σειρά, καλώντας ταυτόχρονα τους νέους συναδέλφους να πιάσουν το νήμα της αγωνιστικής προσπάθειας. 
Συνάδελφοι, η δημοσιοποίηση των καταγγελιών είναι μεγάλη δύναμη του φαντάρου. Γράψτε Επιστολές Καταγγελίας. Καλέστε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κάθε στιγμή που το κρίνετε αναγκαίο. Είμαστε στο πλευρό σας.
Συνάδελφοι, κανένα βύσμα δε βελτίωσε την κατάσταση για όλους. Κάποιος κάτι γλυτώνει και το φορτώνει στους υπόλοιπους.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ"
Τηλ. Επικ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου