Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ανθυπασπιστής εκτελεί καθήκοντα νοσηλευτή από το 1990 χωρίς πτυχίο

Νομίζουμε ότι είναι μια πολύ χρήσιμη ιδέα για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο και τον Άδωνι Γεωργιάδη υπεύθυνο για τα ζητήματα Πολέμου της ΝΔ.
Με τη φρενίτιδα που που τους έχει πιάσει να εξαφανίσουν το Κράτος Πρόνοιας και να ιδιωτικοποιήσουν -εμπορευματοποιήσουν, κάθε πτυχή του δημοσίου που μπορεί να φέρει κέρδος στους ιδιώτες επιχειρηματίες.
Καλύπτοντας τα κενά με την εντεινόμενη εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων (γιατροί, χειριστές Η/Υ, πολιτικοί μηχανικοί, οδηγοί μηχανημάτων της MOMA και όχι μόνο, οικοδόμοι, φαρμακοποιοί κλπ).
Βλέπεις, η εκμετάλλευση των φαντάρων και η περιφρόνηση των πολιτών πάνε χέρι χέρι.
Μπορούν πλέον να ενσωματώσουν το παράδειγμα της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο, όπου Ανθυπασπιστής εκτελεί καθήκοντα νοσηλευτή από το 1990 χωρίς πτυχίο!

Σύμφωνα με την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή, μετά από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω Ανθυπασπιστής της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται τοποθετημένος από το 1990 μέχρι και σήμερα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΣΝΕ) εκτελώντας, τόσο διοικητικά όσο και νοσηλευτικά καθήκοντα, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο από τη νομοθεσία πτυχίο νοσηλευτικής και χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εγγραφής Νοσηλευτικής. 
Μετά την διερεύνηση της υπόθεσης από την Ελεγκτική Υπηρεσία, ευθύνες, τόσο πειθαρχικές όσο και ποινικές για το περιστατικό, ενδεχομένως να προκύπτουν για το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο διόρισε το εν λόγω πρόσωπο στο βαθμό του Λοχία, στο Στρατό της Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να πληροί τα κριτήρια πρόσληψης, καθώς και για τον ίδιο νοσηλευτή, ο οποίος προέβη σε ψευδή δήλωση ως προς την εγγραφή του στο Μητρώο Εγγραφής Νοσηλευτών. 
Αυτά αποκαλύπτει η αρθρογραφία.
Μπορεί όμως στο πλαίσιο του πατερναλιστικού ρόλου του Στρατού, του πρόχειρου-υποτιμητικού-δημοσιοσχετίστικου τρόπου που η ηγεσία  του Στρατού και του Υπουργείου Πολέμου, με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους άτυχους συμπολίτες μας της παραμεθορίου, να στείλουν φαντάρους και μόνιμο προσωπικό χωρίς πτυχία γιατρού-νοσηλευτή-φαρμακοποιού για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες.
Εξάλλου ο Πάνος Καμμένος έχει άλλες προτεραιότητες. Πρέπει να δώσει 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει F35!
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
http://diktiospartakos.blogspot.gr 
τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου