Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

βίντεο-ΙΜΙΑ: Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ Β.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΩΝ!

Φυσικά, με τα λεγόμενα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μπορεί να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει κανείς.
Όμως κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι η άποψη του απηχεί τα πραγματικά συναισθήματα όλων όσων έζησαν τα Ίμια, φαντάρων και στρατιωτικών.
Καθώς ο φόβος του πολέμου κυριάρχησε, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Φυσικά, τα επόμενα χρόνια, όλοι έγινα ήρωες, όλοι ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν...
Πρώτοι από όλους οι Χρυσαυγίτες θρασύδειλοι δολοφόνοι -που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος τους νομιμοποιεί να μιλούν για αλύτρωτες πατρίδες, πάντα εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς-,  οι αντιδραστικοί καραβανάδες που γρήγορα ξέχασαν το κλάμα που έριξαν προσευχόμενοι πάνω από τις εικόνες το βράδυ των Ιμίων...και μιλούν για πόλεμο... και απαιτούν νέους εξοπλισμούς... και να γίνουμε Ισραήλ των Βαλκανίων!    
Ποτέ ξανά λοιπόν Ίμια, Ποτέ ξανά Πόλεμος.
Σε κάθε περίπτωση η Ειρήνη στο Αιγαίο δεν είναι ζήτημα εξοπλισμών, ισχυρών στρατών και πολεμικών προετοιμασιών, αλλά ζήτημα κοινής πάλης των λαών. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com 
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Όταν έγιναν τα Ίμια είχα πάρει τις εικόνες της Παναγίας και περίμενα να ξεκινήσει ο πόλεμος (Video)
Με αφορμή το τραγούδι «Αν χαθείς» στο οποίο έχει γράψει στα 24 του όταν ήταν φαντάρος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξομολογήθηκε μια πολύ έντονη στιγμή που έζησε μέσα στον στρατό.

«Ηχούσε ο συναγερμός και μπήκαμε όλοι μέσα στα φορτηγά. Ήταν τότε με τα Ίμια και ήμουν στην Χίο, στο πυροβολικό. Είχαμε πάρει τις εικόνες της Παναγίας από τα δωμάτια, κουβέρτες, όλα αυτά και ήμασταν έτοιμοι να περιμένουμε να ξεκινήσει ο πόλεμος, γιατί εμείς ζούσαμε σε έναν κόσμο που περιμέναμε διαταγές» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου