Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ποιος προκαλεί και έχει ανάγκη την Τρομοκρατία; Οι Τρομοκράτες Ιμπεριαλιστές της Δύσης


Η τρομοκρατία “τρέφεται” από τις Αμερικανικές και Νατοϊκές επεμβάσεις! 
Διαγράμματα από Κλίντον μέχρι Ομπάμα
Δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να αντιληφθεί κανείς ότι οι τρομοκρατικοί πόλεμοι των Δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που ονομάστηκαν "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας"
 όχι μόνο δεν αντιμετώπισαν το ζήτημα αλλά αντιθέτως προκάλεσαν την έξαρση του. 
Στο γαϊτανάκι αυτό της βίας προβλέπονται νέοι τρομονόμοι και αφαίρεση λαϊκών ελευθεριών στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, νέες επεμβάσεις, νέες πωλήσεις όπλων και φτου και από την αρχή σε ένα ολόκληρο πλανήτη που μοιράζεται και ξαναμοιράζευται και ταυτόχρονα βυθίζεται σε ένα προγραμματισμένο στρατιωτικοποιημένο και εμπόλεμο χάος.   
Το ρωσικό Sputnik με διαγράμματα αποδεικνύει ότι οι αμερικανικές επεμβάσεις που έγιναν με την πλήρη υποστήριξη των δυτικών συμμάχων τους επιδείνωσαν την κατάσταση με την τρομοκρατία. Αυτή είναι η συμβολή των ελληνικών κυβερνήσεων, αυτά είναι τα αποτελέσματα των "διευκολύνσεων" των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά. 
Φυσικά, η ρωσική ιμπεριαλιστική δύναμη ξεχνά τη δική της συμμετοχή στο αιματοκύλισμα αυτό που εξαπλώνεται από τον Καύκασο έως τη Μέση Ανατολή και Αφρική, στο οποίο η Ρωσία αναζήτησε συχνά την συμφωνία-συνεργασία των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.   

Τα διαγράμματα περιλαμβάνουν την περίοδο από τη προεδρία Κλίντον μέχρι και τον Ομπάμα.

Όλα αυτά τα ξέχασαν πρόσφατα αυτοί που υποδέχτηκαν τον Ομπάμα και κατηγορούν τα αντιπολεμικά κινήματα για τον παρωχημένο Αντιαμερικανισμό τους.
Και τον κάνουν αυτό όχι μόνο για να αποκρύψουν την συμμετοχή τους στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα αλλά κυρίως γιατί φοβούνται τους αντικυβερνητικούς αντικαπιταλιστικούς αντιπολεμικούς αγώνες που έχει ανάγκη η εποχή μας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου