Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αποτέλεσμα Γιούρογκρουπ: Μας εξαθλιώνουν περισσότερο και θριαμβολογούν οι κυβερνητικοί απατεώνες (Ηχητικό)


Είναι αξιοσημείωτο το πώς μπορούν τα κυβερνητικά στελέχη να λένε τόσο μεγάλα ψέματα  με τόση φυσικότητα. Και αναφερόμαστε στην προκειμένη περίπτωση τον σχολιασμό που έκαναν για τα αποτελέσματα του χθεσινού Γιούρογκρουπ με χαρακτηριστική την δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Το αναγνώρισαν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει πετύχει η χώρα στις μεταρρυθμίσεις και τώρα ήλθε η ώρα να αποκομίσουμε καρπούς».
Όπως ακούμε και στο ηχητικό που παραθέτουμε, αυτό το πρόγραμμα που μας προβάλλουν σαν επιτυχία όχι μόνο δεν θα κάνει βιώσιμο το χρέος, αλλά με αυτά τα καινούργια μέτρα που προβλέπετε να παρθούν το 2060 το εξωτερικό χρέος της Ελλάδα θα ανέλθει στο 305 του ΑΕΠ!
Μας δουλεύουν χοντρά οι κυβερνώντας, όπως ακούμε στην οικονομική ανάλυση που παραθέτουμε. Είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια οικονομική διαχείριση αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Μετά 7 ολόκληρα χρόνια σκληρής μνημονικής – ταξικής λιτότητας αντί για οποιαδήποτε προοπτική «ανάσας» για τα λαϊκά στρώματα θα έχουμε περαιτέρω επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων. «Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το πρόγραμμα φτωχοποιεί περαιτέρω την ελληνική κοινωνία και δημιουργεί ασφυκτικό κλοιό για τα επόμενα 44 χρόνια στην ελληνική κοινωνία. Πάμε να κάνουμε ένα καινούργιο μνημόνιο που θα κρατήσει μέχρι το 2060 χωρίς να βρεθεί λύση στο πρόβλημα» είναι το επιστέγασμα της οικονομικής ανάλυσης που ακούμε στο παρακάτω ηχητικό.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_44.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου