Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Έξω η Εκκλησία, ο Στρατός και οι Πολεμικές Βιομηχανίες από τα Πανεπιστήμια

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ χαιρετίζει και στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων φοιτητών που αντέδρασαν δυναμικά  στην απόφαση της Πρυτανείας να προχωρήσει σε ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην είσοδο της Ιονίου Ακαδημίας.
Η αντίδραση τους και οι αγώνες τους εκφράζουν την πλειοψηφία του λαού μας που βλέπει την Εκκλησία να διατηρεί και να αυξάνει τα προκλητικά της προνόμια, καθώς είναι ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης και ο μεγαλύτερος Φοροφυγάς.
Μια σκοταδιστική, αναχρονιστική, αντιδραστική κοινωνική συνιστώσα που παίζει συστηματικά πολιτικό ρόλο πάντοτε στο πλευρό του αστικού κατεστημένου.
Με τον εθνικισμό και το ρατσισμό της να δηλητηριάζει καθημερινά την ζωή του λαού μας, τον οποίο πάντοτε κάλεσε και καλεί να υποταχθεί στο Μονόδρομο των Μνημονίων, του ΕΥΡΩ  και της Ε.Ε.
Εκκλησία που απόλαυσε την στήριξη των καθεστωτικών κομμάτων, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υπόσχονταν προεκλογικά το Διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, για να προχωρήσει όμως την στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και να δώσει στην Εκκλησία δυνατότητα ελέγχου της κοινωνίας που απολαμβάνουν μόνο οι Μουλάδες του Ιράν. 
Εκκλησία που στήριξε και στηρίζει το φασισμό και τους ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Όλοι αυτοί επομένως μπαίνουν στα Πανεπιστήμια και γίνονται Διδάκτορες.
Είναι όμως το σύγχρονο Πανεπιστήμιο της Αγοράς, παραμάγαζο του Ελληνικού Στρατού και των Πολεμικών Βιομηχανιών, που έχει καταργήσει το Άσυλο και επιχειρεί να εξαφανίσει τους φοιτητικούς αγώνες και τις κοινωνικές-πολιτικές ζυμώσεις.
Σε όλα αυτά είπαν όχι οι φοιτητές.     

Στο χώρο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 φοιτητές που ανήρτησαν πανό γύρω από την είσοδο του κτιρίου φωνάζοντας συνθήματα κατά της απόφασης.
Για να αντιμετωπίσουν και πάλι την αστυνομική βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να υποστούν επίθεση με επικίνδυνα χημικά και δακρυγόνα.
Σε λογαριασμούς φοιτητών στο facebook αναρτήθηκαν βίντεο που μετέδιδαν σε ζωντανή σύνδεση με το χώρο, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την αστυνομική επέμβαση με τη χρήση βίας, ενώ υποστηρίζουν ότι η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον μία προσαγωγή φοιτητή στην αστυνομία.
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους.
ΕΞΩ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - Ο ΣΤΡΑΤΟΣ- ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΙ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου