Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Λεβέντης: ο χρήσιμος ηλίθιος του αστικού συστήματος και “πλασιέ” της Lockheed!

Να κοπούν από 200 ευρώ από κάθε συνταξιούχο ώστε να αγοραστούν νέα σύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
«Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις. Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων».
Για μια ακόμη φορά ο Λεβέντης και το γελοίο κόμμα του ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αποδεικνύει ότι είναι ο χρήσιμος ηλίθιος του συστήματος. Για αυτό εξάλλου τον προώθησαν και τον έκαναν βουλευτή οι καναλάρχες!
Για να ψηφίζει μνημόνια. Για να περικόπτει μισθούς και συντάξεις, για να ψηφίζει τις περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες και το άγριο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Γεροντική ανία και άγριος νεοφιλελευθερισμός σε μια μοναδική συσκευασία.
Αυτό όμως είναι το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης: Τσίπρας, Καμμένος, Μητσοτάκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, ΝΑΖΙ δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.
Απολαμβάνοντας υπέρογκους μισθούς και προνόμια, επιβάλλοντας καθημερινά με πλήρη σύμπνοια την καπιταλιστική βαρβαρότητα –χαρακτηριστική η δολοφονία της εργαζόμενης λογίστριας στα EVEREST- έρχονται τώρα να απαιτήσουν «εθνική ενότητα» και νέες θυσίες.
Όπως απαιτούν από εμάς να θυσιαστούμε για «να Μείνουν στην Ευρώπη και στο ΕΥΡΩ», να υποταχθούμε στη πλήρη δουλοποίηση στους εργοδότες με πρόσχημα ότι διαπραγματεύονται με τους δανειστές, καθορίζοντας το νέο γύρο της αστικής κερδοφορίας.
Έτσι λοιπόν απαιτούν να θυσιαστούμε εμείς στον εντεινόμενο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Νέες αγορές όπλων αξίας 7 δις δολάρια για την αγορά 20 αμερικανικών πολεμικών αεροσκάφων F 35 της Lockheed ζητά ο Λεβέντης, όπως προηγουμένως ζητούσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, αλλά και με άρθρο παρέμβαση του Δαβάκης, πρώην υπεύθυνος Άμυνας της ΝΔ και αρχιερέας, μαζί με τον πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο  των ιδιωτικοποιήσεων των κερδοφόρων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων, της άγριας εργασιακής και οικονομικής εκμετάλλευσης των φαντάρων!
Για μια ακόμη φορά λοιπόν αποδεικνύεται ότι ο πραγματικός εχθρός των εργαζόμενων και της νεολαίας δεν είναι εθνικός, αλλά είναι ταξικός. Είναι ο κόσμος του πλούτου και το πολιτικό του προσωπικό, όλα τα κόμματα εξουσίας και τα ΜΜΕ.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο Σάμιουελ Τζόνσον, γνωστός Βρετανός συγγραφέας, ποιητής και διανοητής, ο οποίος αναπαύεται σήμερα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ,  και είχε πει κάποτε πως «Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων», είχε μεγάλο δίκιο.
Και αυτήν την ρήση του επιβεβαιώνουν τόσο οι αστοί πολιτικοί στην Ελλάδα που προβάλλουν συστηματικά "την τουρκική επιθετικότητα" για να συγκαλύψουν τη μνημονιακή ομοφωνία τους, την εξαφάνιση κάθε δικαιώματος και ελευθερίας των εργαζομένων, να καμουφλάρουν δηλαδή τη βαθιά τους εχθρότητα εναντίον του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Για εμάς εχθρός είναι εξίσου ο Τσίπρας-Καμμένος και ο Ερντογάν, η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Λεβέντης-ΠΟΤΑΜΙ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας.
Φίλος και σύμμαχος μας στον καθημερινό αγώνα για ειρήνη και ευημερία είναι ο Τούρκος εργαζόμενος, νεολαίος, στρατιώτης, τα κοινωνικά κινήματα και η Αριστερά, όλοι αυτοί που παλεύουν για τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα με τον Έλληνα εργάτη-συνταξιούχο-φοιτητή-φαντάρο-άνεργο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ λοιπόν ενάντια τους. ΠΟΛΕΜΑΜΕ Μαζί τους για την ανατροπή των κυβερνήσεων σε Ελλάδα-Τουρκία, ενάντια σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.
Για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και την Κοινωνική Απελευθέρωση.

 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου