Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Φαήλος Κρανιδιώτης: ο μπούλης φίλος των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ο Μιχαλολιάκος λένε ψέματα...

ο ακροδεξιός υβριστής, ο Πρόεδρος του πολεμοκάπηλου ΔΙΚΤΥΟΥ 21,  ο φίλος των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής σπέρνει μίσος για τους δυστυχισμένους μετανάστες...
Καλλιεργεί την Ισλαμοφοβία και κραυγάζει:
«Η πατρίδα υφίσταται ισλαμική εισβολή κι εποικισμό» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης σε κεντρική εκδήλωση του κόμματός του, στην οποία παραβρέθηκε και ο Τάκης Μπαλτάκος… ο πρωθυπουργικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά...
Όμως απλώς λέει ΨΕΜΑΤΑ.
Πουλάνε φθηνή ακροδεξιά προπαγάνδα και στήνουν ΑΠΑΤΗ όλη αυτοί.. 
Δε το λέμε εμείς... ο  Independent το αποδεικνύει!   
Πανικός χωρίς λόγο: Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη είναι πολύ λιγότεροι απ' όσο νομίζουμε (Photo)
H Μαρίν Λεπέν, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βίκτορ Όρμπαν, ο Χέερτ Βίλντερς, το AfD και η Χρυσή Αυγή έχουν ένα σημαντικό κοινό: 
όλοι υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη κινδυνεύει από εξισλαμισμό, λόγω των προσφύγων και μεταναστών που συρρέουν τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές χώρες.
Ωστόσο, παρά το παιχνίδι του φόβου, πάνω στο οποίο στηρίζουν όλοι αυτοί οι ακραίοι πολιτικοί και κόμματα τις πλατφόρμες τους, η πραγματικότητα τους διαψεύδει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. 

Το ινστιτούτο Ipsos MORI πραγματοποίησε έρευνα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ρωτώντας τους συμμετέχοντες να απαντήσουν τι ποσοστό του πληθυσμού θεωρούν ότι είναι μουσουλμάνοι και στη συνέχεια αντιπαρέβαλαν τις απαντήσεις με το πραγματικό ποσοστό των μουσουλμάνων στην κάθε χώρα και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά.

Στη Γαλλία πιστεύουν ότι το 31% είναι μουσουλμάνοι, ενώ το πραγματικό ποσοστό του πληθυσμού είναι μόλις 7,5%. Στην Ιταλία θεωρούν ότι οι μουσουλμάνοι φθάνουν το 23% του πληθυσμού. Είναι μόλις 5,5%. Στη Γερμανία πιστεύουν ότι ένας στους πέντε είναι μουσουλμάνος, ενώ στην πραγματικότητα το ποσοστό είναι μόνο 5%.

Δυστυχώς φαίνεται ότι η άγνοια κυριαρχεί... (πηγή: Independent)
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου