Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

Θα έλεγε κανείς ότι το ΥΠΕΘΑ συνεχίζει ένα λάθος.
Ήδη η Ελλάδα περιγράφεται ως ρατσιστικό κράτος.
Όμως δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά.
Ουσιαστικά, το ΥΠΕΘΑ έχει καταντήσει ένα επικίνδυνο μαγαζί της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ενός κόμματος της εθνικιστικής-μιλιταριστικής ΔΕΞΙΑΣ, των ΑΝΕΛ.
Δεν κινείται με βάση τα συμφέροντα του λαού, αλλά έχοντας την στήριξη μιλιταριστικών σαιτ και του αντιδραστικού στρατιωτικού κατεστημένου θέτει όλη την ατζέντα στρατικοποίησης της κοινωνίας, συνδυάζοντας τις ψηφοθηρικές ανάγκες των ΑΝΕΛ.
Πρώτοι είχαμε πει ότι ο ΠΕΡΝΑΛΙΣΜΟΣ που οικοδομεί ο στρατός με τη ΜΟΜΑ και με το προσφυγικό ζήτημά θα στραφεί εναντίον του λαου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στρατού, 9 Έλληνες πολίτες Αλβανικής καταγωγής καμπανιάζονται με 2 μήνες φυλακή, σέρνονται στο στρατοδικείο αντιμετωπίζοντας μέχρι 5 χρόνια φυλάκιση, απειλούνται από τον Πάνο Καμμένο να χάσουν την υπηκοότητα τους, ενώ η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ έχοντας επικεφαλής τους ΑΝΕΛ θέτει ζήτημα αλλαγής του νόμου ιθαγένειας. 
Όμως την  ποινή δεν την τρώνε μόνο αυτοί, αλλά όλοι οι φαντάροι και οι μόνιμοι καθώς το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ βρίσκει ευκαιρία να επαναφέρει τη διαταγή απαγόρευσης των κινητών με κάμερα. 

Τρία στελέχη -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπαξιωματικούς- που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι τιμωρούνται.
Έτσι λοιπόν μια εθνικιστική βλακεία που έχει ξαναγίνει χωρίς να είναι έργο 5ης φάλαγγας, έφτασε να έχει αυτές τις αδίστακτες κυβερνητικές επιλογές που επίσης νομιμοποιούν δύο πολύ επικίνδυνα πράγματα:
1. τους χαφιέδες του ΓΕΣ, τους τσάτσους των ΑΝΕΛ που επανδρώνουν το ηλεκτρονικό Α2, τα 80 βύσματα των ΑΝΕΛ που επανδρώνουν την υπηρεσία ασφαλιτών που παρακολουθούν τα   blog και το facabook.   
    
2. το ΓΕΣ πρέπει να μας απαντήσει γιατί εξοντώνει 18χρονους που έκαναν την εθνικιστική βλακεία, αλλά δεν τιμωρεί τους Ευέλπιδες που μετέτρεψαν τον Εορτασμό του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας [να γιορτάζεις γιατί ο Στρατός αφαιρούσε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σκότωσε Έλληνες και προκαλούσε την ΚΑΤΟΧΗ της Κύπρου], γιατί δεν τιμωρεί ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που εκπαίδευαν να σπάσουμε τα σύνορα να μπούμε στην Τουρκία], γιατί δεν τιμωρεί το ΥΠΕΘΑ τους ΟΥΚάδες που παρακούοντας διαταγές έλεγαν σύνθημα στην ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ εθνικιστικές καφρίλες εναντίον της Αλβανίας και της ΠΓΔΜ.   
Αποδεικνύεται ότι το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ είναι ΑΝΔΡΟ της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, επικεφαλής του στρατού του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Την αλήθεια μας την λέει στο militaire.gr ο Τάσος Φαραντάτος απόστρατος αξιωματικός, θείος του Αρχηγού Ευέλπη που έκανε τη Γιορτή της Χούντας στην ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΠΙΔΩΝ τοποθετώντας τα “επτά αετόπουλα” υπό τις φτερούγες του κανονικού δικέφαλου αετού. Με την σημείωση ότι “όσο εμείς ξεχνάμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και τις “αλησμόνητες Πατρίδες” τόσο οι Αλβανοί και οι Τούρκοι θα αποθρασύνονται και θα κάνουν τους μάγκες”.       

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ για υπέρ-πατριώτες που επωάζουν το ΦΑΣΙΣΜΟ.
Μια επίπληξη ήταν αρκετή.

ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ ΕΠΙΚ 6932955437

diktiospartakos.blospot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου