Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αυτοί είναι οι Ακροδεξιοί ΑΝΕΛ-οι αηδιαστικές δηλώσεις του Ανχη ε.α. Γατή για τους μετανάστες στη Μυτιλήνη

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Λάρισας για τις απάνθρωπες δηλώσεις του απόστρατου στρατιωτικού και πολιτευτή των ΑΝΕΛ Γατή, αποκαλύπτουν το πραγματικό εθνικιστικό, ρατσιστικό, μιλιταριστικό περιεχόμενου αυτού του απίστευτου λαϊκίστικου ακροδεξιού μορφώματος του 3% που μας κυβερνά.
Ο λόγος για τον απόστρατο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, Σταύρο Γατή – υπήρξε υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ και είναι στέλεχος του κόμματος-, ο οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, παραθέτοντας την είδηση ότι οι πρόσφυγες στη Λέσβο αρνούνται να μεταφερθούν στο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού που εστάλη στο νησί προκειμένου να προστατευθούν από τον χιονιά, σχολίασε ότι τότε «να ψοφήσουν μέσα στις σκηνές»!

Αντί λοιπόν να υπάρξει δημόσια καταδίκη των αισχρών αυτών δηλώσεων.

Αντί οι ΑΝΕΛ να πάρουν μέτρα εναντίον του και να διαχωρίσουν έμπρακτα την θέση τους, τον Δικαιολογούν!
Βλέπεις, ο Γατής είναι οι ΑΝΕΛ, είναι η πραγματικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι ο πόλεμος που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ εναντίον των προσφύγων-μεταναστών.
Τι μας λένε οι ΑΝΕΛ;
Που ακούστηκε αυτοί που φυλακίσαμε στη Μόρια, αυτοί που πετάξαμε στις σκηνές του κολαστηρίου της Μυτιλήνης, αυτοί που δεν τους θεωρούμε Ανθρώπους και τους αντιμετωπίζουμε με τον χειρότερο τρόπο.
Αυτοί λοιπόν να γυρίσουν την πλάτη στο τιμημένο Πολεμικό Ναυτικό τους και να Αρνηθούν τον νέο εγκλεισμό στο αρματαγωγό που μεταφέρει τανκς και κανόνια...
Που ακούστηκε... να αμφισβητήσουν τον Πατερναλιστικό ρόλο του Στρατού του Πάνου Καμμένου και τον κοινωνικό του ρόλο που προπαγανδίζουν.
Η ανακοίνωση όμως των ΑΝΕΛ Λάρισας είναι ακόμη χειρότερη από τις δηλώσεις του Γατή.
Όχι μόνο γιατί αποδεικνύουν την πραγματική τους ακροδεξιά πολιτική ατζέντα, αλλά γιατί δείχνουν σε όλους ότι προκειμένου να κερδίσουν τους ψήφους των αντιδραστικών στρατιωτικών και των κοινωνικών στρωμάτων που συντηρητικοποιεί η ασκούμενη πολιτικής τους, που είναι ικανοί να φτάσουν...
ΦΑΤΝΕΙ ΠΙΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΛΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου