Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis (Βίντεο)

Η εκτίμηση μας για τις δημοσκοπήσεις είναι γνωστή. Για αρχειακούς με μόνο λόγους παραθέτουμε σε βίντεο την σημερινή δημοσκόπηση της netron analysis που παρουσίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στράτος Φαναράς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντένα και την σχολίασε ο παρουσιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου.
Πέρα απ’ τα δημοσκοπικά ευρήματα που παρακολουθούμε να επαναλάβουμε ότι η εγκυρότητα αυτόν των μετρήσεων της λεγόμενης κοινής γνώμης είναι σχεδόν ανύπαρκτη. 
Κι αυτό γιατί μετά το Βατερλό που έπαθαν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και ειδικά στο δημοψήφισμα ανάγκασαν τους υπευθύνους τους να βγουν δημόσια να ζητήσουν συγνώμη για τις «αστοχίες» των προβλέψεων τους ψελλίζοντας κάποιες αστείες δικαιολογίες.

Αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει τις «απολογίες» του Κώστας Παναγόπουλου της εταιρείας δημοσκοπήσεων Alco, του Θωμά Γεράκη, της MARC του Δημήτρη Μαύρου της MRB, κι' άλλων δημοσκόπων που ουσιαστικά παραδέχονται ότι όλες οι έρευνες τους σχετικά με την εκλογική προτίμηση των εκλογέων είναι εντελώς αφερέγγυες.
ΠΗΓΗ ΒΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου