Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Απέναντι στη διαλυμένη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ οι αεροδιακομιδές και οι γιατροί φαντάροι δεν είναι λύση

Πολύ πρόσφατα σε ανακοίνωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπταμε ότι άφησαν ολόκληρο νησί, την Τήλο, με έναν ανειδίκευτο στρατιώτη γιατρό.
Αυτή είναι η μια πτυχή της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής που διαλύει τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και επιχειρεί πρόχειρα να αντιμετωπίσει τις τεράστιες ανάγκες των κατοίκων είτε με την απλήρωτη εργασία των φαντάρων, είτε με τις πανάκριβες αεροδιακομιδές!
Μάλιστα σε ερώτηση που κατατέθηκε στην βουλή, το κόστος στην χώρα μας είναι πέντε φορές όσο της Γερμανίας.
Το κόλπο είναι καλά στημένο.
Από τη μια μεριά γίνονται τεράστιες πολεμικές προμήθειες για έναν στρατό που αποτελεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ για την κοινωνία, ο Πάνος Καμμένος και ο Τσίπρας με τις θυσίες του λαού μας κάνουν δημόσιες σχέσεις με τις ΗΠΑ και ικανοποιούν το Μεγαλοιδεατισμό της άρχουσας τάξης και από την άλλη μεριά επιχειρούν να καλύψουν τις κοινωνικές ανάγκες που αφήνουν ακάλυπτες οι περικοπές τους τονίζοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ του στρατού!
Η συνεχή προπαγάνδα του ΓΕΣ αυτή την επικοινωνιακή πολιτική εξυπηρετεί και ταυτόχρονα Στρατιωτικοποιούν την κοινωνία. 

Όπως αναφέρει ο βουλευτής στην ερώτηση:
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δηλώσει σε δημοσιογράφους πως :«Στέλνουμε ιπτάμενα μέσα σε νησιά που η πτήση τους κοστίζει 20.000 ευρώ η ώρα.Που σημαίνει ότι μια αποστολή μπορεί να μας κοστίσει ακόμα και 60.000 ευρώ. Για να μεταφέρουμε ένα νεογνό που χρειάζεται θερμοκοιτίδα. Ξέρετε πόσο κοστίζει μια θερμοκοιτίδα; 5.000 ευρώ! Γιατί έμειναν χωρίς θερμοκοιτίδες τα νοσοκομεία μας;»
2.Ο πρωην ΑΝΥΕΘΑ Κ. .Ησυχος έχει δηλώσει: «ας τα δίναμε μισθούς σε γιατρούς για να πάνε στα νησιά μας».
3.Μια αεροδιακομιδή με ελικόπτερο μας κοστίζει (όπως λέει ο Π. Καμμένος) 20.000 ευρώ ενώ μια πτητική διάσωση με ελικόπτερο κοστίζει στη Γερμανία 60 ευρώ το λεπτό.(σσ δηλαδή 60 ευρώ Χ 60 λεπτά=3.600/ώρα)

Κατόπιν τούτων ο βουλευτής ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο για το αν εξετάζει ως λύση αντί για ελικόπτερα να σταλθούν θερμοκοιτίδες στα νησιά, ή αν σκοπεύει να κατευθύνει τα χρήματα που πάνε για καύσιμα των μέσων που εκτελούν αεροδιακομιδές στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας που υπάρχουν σε «ευαίσθητες» περιοχές ή αν έχει εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ακριτών.
Εμείς καλούμε τον λαό μας να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ.
Να γίνουν τώρα ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να υπάρξει πραγματικά σύστημα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για όλους.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου