Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Αλβανικός αετός: Χτύπησαν αναβολή οι φαντάροι μετά τις καμπάνες!

Αλβανικός αετός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των στρατιωτών που έφαγαν μεγάλες καμπάνες τόσο από τον Αρχηγό ΓΕΣ όσο και από τον Πάνο Καμμένο
Οι εξελίξεις στο θέμα των στρατιωτών που τιμωρήθηκαν με την μεγαλύτερη των ποινών που μπορεί να “ρίξει” ο υπουργός εθνικής άμυνας τρέχουν με ταχύτητα φωτός.
Δυο από τους τιμωρηθέντες ζήτησαν και έλαβαν αναβολή, όχι για το θέμα της τιμωρίας τους, αλλά για ιατρικούς λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες τουArmyNow.net.
Οι ίδιες πηγές μας πληροφορούν ότι το θέμα της αναβολής είναι στο μυαλό και των υπολοίπων τιμωρηθέντων και είναι ενδεχόμενο να καταθέσουν και αυτοί σχετικό αίτημα τις επόμενες ημέρες.
Από το ΓΕΣ το οποίο τις προηγούμενες ημέρες φρόντισε να ενημερώσει για τις “καμπάνες” που έπεσαν, αυτή τη φορά τηρείται σιγή ιχθύος. Συνεπώς οι πληροφορίες αυτές είναι ακόμα ανεπίσημες, μέχρι να υπάρξει σχετική επίσημη ενημέρωση.
Η τελευταία ενημέρωση για το θέμα από την πλευρά του ΓΕΣ ήταν το ενημερωτικό σημείωμα διατυπωμένο με ασάφεια, που έστειλε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου συνταγματάρχης Φανιός χωρίς να αναφέρεται με ακρίβεια στις ποινές που επιβλήθηκαν. Πιο συγκεκριμένα έλεγε τα εξής:
“O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.
Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.
Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται”.

Το ερώτημα εάν η αναβολή σημαίνει και αναστολή των ποινών, είναι το πρώτο που προκύπτει και λογικά η απάντηση είναι αρνητική. Ωστόσο δεν θα ανασταλούν οι ποινές όσων στρατιωτικών θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για το πώς βρέθηκε κινητό τηλέφωνο σε χρήση μέσα στο Κέντρο νεοσυλλέκτων, παρά τις ρητές απαγορεύσεις από τους κανονισμούς.
http://www.armynow.net/alvanikos-aetos-anaboli-kampanes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου