Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!

Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Ότι δεν έκανε η Χούντα και οι Συνταγματάρχες, το κάνουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος...
Ο μπούλης της Νισύρου μεγάλωσε και προωθεί τα Ελληνοχριστινικά ιδανικά!
Ο Π.Καμμένος και ο Δ.Βίτσας όχι μόνο πάνε χέρι χέρι με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής...
Όχι μόνο προκαλούν με την εκμετάλλευση των φαντάρων, τις  χυδαίες εθνικιστικές δηλώσει; και τα θερμά επεισόδια που προκαλούν, όχι μόνο ως οι πιο καλοί φίλοι των Αμερικάνων επιχειρούν απευθείας αγορές όπλων 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη μετατροπή της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων.
Αλλά συστηματικά προπαγανδίζουν τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό και λες και η Ελλάδα είναι το Ιράν της Ευρώπης προάγουν τη σχέση ΣΤΡΑΤΟΥ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
Τα συμπεράσματα δικάσας:

Στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στην Ορεστιάδα ο Δκτης του Δ'ΣΣ Αντγος Γεώργιος Καμπάς




Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της Ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης Φεβρουαρίου ε.ε. την ιερά εικόνα της Παναγίας Σουμελά από το Παλλάδιο του Ποντιακού Ελληνισμού στο Βέρμιο. Την ιερά εικόνα συνόδευαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος ″Παναγία Σουμελά″ κ. Γεώργιος Τανιμανίδης και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας. 
Την ιερά εικόνα υπεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο ιερός κλήρος της πόλεως και των ενοριών της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Βασ. Μαυρίδης, ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Στρατηγός Χαρ. Λαλούσης, ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Νικ. Παναγόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος κ. Πασχάλης Συριτούδης, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημιακού Τμήματος Δασολογίας του Δ.Π.Θ. Σπυρίδων Κουτρούμπας, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πιστών. Την υποδοχή πλαισίωναν εκτός από τον Σύλλογος Ποντίων Βορείου Έβρου ″Ο Διγενής″ και άλλα θρακικά και ποντιακά σωματεία απ’ όλη την Θράκης.




























ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου