Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Πριν από λίγες μέρες, ο ΑΓΕΣ Στεφανής και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος σε μια επίδειξη εθνικιστικού εθνικισμού και αυταρχισμού κινήθηκαν αδίστακτα εναντίον των φαντάρων μα αποτέλεσμα να τους φορτώσουν με μήνες φυλακής, να τους σέρνουν στα Στρατοδικεία και ουσιαστικά να τους καταστρέφουν όλη την ζωή.
Από την πρώτη στιγμή το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατήγγειλε τις άθλιες εκδικητικές μεθόδους του ΓΕΣ και του Πενταγώνου και μίλησε για την ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας το οποίο στις περιπτώσεις ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ακροδεξιών επιλέγει να Συγκαλύψει.
Αυτή η επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου, η Συγκάλυψη σοβαρών παραπτωμάτων και η πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών έρχεται στο προσκήνιο καθώς οι παρανομούντες αξιωματικοί που είχαν παρουσιάσει ανύπαρκτα πτυχία ξένων γλωσσών προκειμένου να σταλούν σε βυσματικές και προνομιούχες θέσεις στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας διπλούς μισθούς πέφτουν στα μαλακά.
Πέντε είναι οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις αξιωματικών που έχουν καταθέσει πλαστά πιστοποιητικά για τις γνώσεις αγγλικών τους, ώστε να επιλεχθούν για θέσεις του εξωτερικού. Η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό σ΄ όλο το κρατικό μηχανισμό και φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτό που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μεταξύ των στελεχών είναι ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση αντιμετωπίζει αυτές τις περιπτώσεις. 
Είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενος. 
Αν και το παράπτωμα θα μπορούσε να ΄χει και νομικές-ποινικές επιπτώσεις, η ιεραρχία έχει αποφασίσει να ζητήσει από τα στελέχη μόνο τις παραιτήσεις τους . 
Οι τέσσερις ήδη την έχουν επιβάλλει και ο πέμπτος θα το κάνει εντός των ημερών. 
Η λύση αυτή προφανώς επελέγη για να διαφυλαχθεί το κύρος του Στρατού.
Δηλαδή η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν εφαρμόζουν τον Νόμο, δικαιολογούν την παραβατικότητα, Συγκαλύπτουν την Παρανομία για να διατηρήσουν αμόλυντη την εικόνα του Στρατού.
Είναι μια εθνικιστική και μιλιταριστική πρακτική που ακολουθούν και τα δύο κυβερνητικά κόμματα, και οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Μήπως περνά το μήνυμα της ατιμωρησίας που λογικά θα οδηγήσει στην επανάληψη τέτοιων φαινομένων; 
Πέρα απ΄ αυτό υπάρχει και το μέγα θέμα της αδικίας που βιώνουν όσα στελέχη είχαν πραγματικά προσόντα και έχασαν τις διεκδικήσιμες θέσεις από συναδέλφους τους που “κέρδισαν” την μετάθεση με πλαστά πιστοποιητικά. 
Σ΄ αυτά τα στελέχη τι θα πει η ιεραρχία;
Τέλος, δε μπορεί ο εθνικισμός του Υπουργείου Άμυνας να εξοντώνει τους φαντάρους αλλά να συγκαλύπτει τους Παρανομούντες Ακροδεξιούς και τα Στελέχη.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου