Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!

Ήταν αναμενόμενο....
Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας τον Καμμένου-Βίτσα κάνει εθνικιστικές φιέστες στα νησιά με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!
Όταν συγκαλύπτει και αφήνει συνειδητά ΑΤΙΜΩΤΗΤΗ τη δράση των φασιστών στις μονάδες  οι ΝΑΖΙ και τους επιτρέπει να φωνάζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ τα ρατσιστικά-φασιστικά συνθήματα τους στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Ε, ήταν αναμενόμενο -με μια ακραία αλλά εκ του ασφαλούς κίνηση-  οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής να προσπαθήσουν να ταυτιστούν με τις Ένοπλες Δυνάμεις!  

Είναι φωτογραφίες που μας ξυπλούν μνήμες των ΑΛΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, εχθρών της λαικής αντίστασης στον Κατακτητή.

Είναι φωτογραφίες που μας θυμίζουν τη φιλοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, κυβέρνηση που θεωρεί πρότυπο τους Τσίπρα-Καμμένο στην εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία διώκει κάθε εθνική-θρησκευτική διαφοροποίηση και εργατική διεκδίκηση.

Φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν συναγερμό στο ΓΕΣ, το ο  ποίο σε ενημέρωσή του επισημαίνει ότι πρόκειται για οχήματα που έχουν αποσυρθεί πολλά χρόνια από το στρατό και βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους, σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ως εκθέματα.

Ακόμη κι έτσι δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την ασέβεια που για μια ακόμη φορά θρασύτατα επιδεικνύουν οι Χρυσαυγίτες κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν θυμόμαστε να έχει τοποθετηθεί σημαία άλλου κόμματος πάνω σε στρατιωτικό όχημα! Είδαμε τώρα ότι οι Χρυσαυγίτες έβαλαν τη δική τους! Μετά από τη προσθήκη του εμβλήματός τους στην Ελληνική σημαία, τώρα τοποθετούν το κομματικό λάβαρο πάνω σε στρατιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ το οποίο θα πρέπει να λάβει πάρα πολύ σοβαρά το θέμα ΧΑ στις ΕΔ:

Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο “Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής”, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

– Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηρας εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.

– Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.

Φυσικά το ΓΕΣ και ο Καμμένος δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.
Αυτοί τη δύναμη τους και την εθνικιστική τους εκδίκηση την δείχνουν ΜΟΝΟ στους 18χρονους φαντάρους Αλβανικής καταγωγής!
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος   απέναντι στους ΝΑΖΙ το παίζει ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ...
Και φυσικά συνυπεύθυνοι είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που έχουν καταντήσει ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του  Καμμένου!
Ο αγώνας ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και το Φασισμό, ενάντια στον Καμμένο και το Μιχαλολιάκο ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου