Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

20 εκατομμύρια Ρωσικός λαός δεν ήταν θύμα του Φασισμού και της Ακροδεξιάς: σύμφωνα με τον Λαβρόφ ήταν θύμα του Ρεαλισμού!


όσοι αναζητούν στη Ρωσία τον Αντίπαλο στην καπιταλιστική ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση στην οποία βεβαίως είναι απόλυτα ενταγμένη
όσοι αναζητούν στη Ρωσία τον υπέρμαχο της ειρήνης και τον πιο αποτελεσματικό αντίπαλο του φασισμού
Ε, μάλλον πρέπει να προβληματιστούν... 
Λαβρόφ: Η Λεπέν δεν είναι «λαϊκίστρια», αλλά «ρεαλίστρια»
Η υποψήφια της ακροδεξιάς στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν δεν είναι «λαϊκίστρια», αλλά «ρεαλίστρια» ή «κατά της παγκοσμιοποίησης», εκτίμησε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
«Δεν θα έλεγα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ή η Μαρίν Λεπέν είναι περιθωριακές προσωπικότητες, κυρίως διότι είναι εντελώς ενσωματωμένες στη λειτουργία του αμερικανικού και του γαλλικού κράτους», δήλωσε ο Λαβρόφ σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του ρωσικού στρατού.
«Δεν θα έλεγα ότι είναι λαϊκιστές, ο όρος λαϊκιστής έχει αρνητική χροιά. Θα τους χαρακτήριζα μάλλον ρεαλιστές ή καλύτερα κατά της παγκοσμιοποίησης», πρόσθεσε.
Η Ρωσία κατηγορείται ότι προσπαθεί να προωθήσει τους ευρωσκεπτικιστές υποψήφιους στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν φέτος στην Ευρώπη. Το Κρεμλίνο αντιμετώπισε θετικά το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λεπέν από την πλευρά της έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη Ρωσία και παρουσιάζεται με θετικό τρόπο από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου