Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΙ: Να ποιοι είναι οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί Πεζοναύτες !


Να συνδυάσουμε αυτές τις καταγγελίες με τις συνεχείς αποκαλύψεις σχετικά με κρούσματα βιασμού εις βάρος ανδρών-γυναικών από συναδέλφους τους Μισθοφόρους, αλλά και τα κρούσματα βαρβαρότητας εις βάρος των κατεχόμενων λαών.
Αυτή είναι η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός της Δύσης...
ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ!   

Το Σώμα των Αμερικανών Πεζοναυτών ερευνά τις καταγγελίες για την ύπαρξη ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα όπου συμμετείχαν μαζικά – κατά χιλιάδες – Αμερικανοί και Βρετανοί Πεζοναύτες εν ενεργεία και εν αποστρατεία (περί τα 30.000 μέλη), στο πλαίσιο του οποίου διακινούνταν γυμνό φωτογραφικό υλικό ανυποψίαστων γυναικών…

Το σκάνδαλο ήρθε στην επιφάνεια με δημοσίευμα στον διαδικτυακό κόμβο https://www.revealnews.org/ τον οποίο μάλιστα διατηρεί παρασημοφορημένος πρώην πεζοναύτης, ο οποίος έκτοτε δέχεται απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του, ενώ ορισμένες προσβολές εμπεριέχουν ακατονόμαστες φράσεις.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο και το Σώμα των Πεζοναυτών αντέδρασαν αμέσως μετά τις αποκαλύψεις, ενώ κυκλοφόρησε και έγγραφο 10 σελίδων στο οποίο περιγράφονται οι κατηγορίες και το πλαίσιο στο οποίο η σοβαρά ντροπιασμένη ηγεσία των Πεζοναυτών αντιμετωπίζει το πρόβλημα.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, καθώς όσο και να φαίνεται περίεργο σε πολλούς, ολόκληρο το οικοδόμημα των Αμερικανών Πεζοναυτών στηρίζεται στην εικόνα ενός επίλεκτου τμήματος της αμερικανικής κοινωνίας συνολικά, το οποίο μπορούν οι πάντες να εμπιστεύονται, ενώ υπάρχουν ήδη προειδοποιήσεις ότι η υπόθεση αυτή ήδη υποσκάπτει το ηθικό του Σώματος.
Ωστόσο, εάν οι κατηγορίες αποδειχτούν, κάτι σχεδόν βέβαιο, αφού «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», θα πρόκειται για μαζική παραβίαση του Κώδικα που διέπει τη συμπεριφοράς των στρατιωτικών (Uniform Code of Military Justice), με αποτέλεσμα την άσκηση ποινικών διώξεων.http://www.defence-point.gr/news/?p=172597

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου