Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τόνους ξεφτίλας σερβίρει το κυβερνητικό παραμάγαζο που ονομάζεται ΕΡΤ.


Τόνους ξεφτίλας σερβίρει το κυβερνητικό παραμάγαζο που ονομάζεται ΕΡΤ. Ούτε η φυλλάδα της Απριλιανής δικτατορίας «Ελεύθερος Κόσμος» πιθανόν να μην τολμούσε να κάνει τέτοια παραπληροφόρηση και άθλια προπαγάνδα, όπως αυτή στην οποία επιδίδεται η ιστοσελίδα της δημόσιας, υποτίθεται, τηλεόρασης.
Δείτε στην εικόνα πώς τιτλοφορεί και παρακάτω διαβάστε πώς παρουσιάζει την είδηση της πορείας κατά της εξόρυξης χρυσού που έγινε σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πάλι καλά που δεν συνδύασε την λαϊκή κινητοποίηση με κάποια δολοφονία!
Αλήθεια, ο «αριστερός» Τσακνής, τι έχει να πει γι’ αυτό.

Παραθέτουμε την ανάρτηση (που λογικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητη) από την ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης:


Πορεία αυτήν την ώρα πραγματοποιούν οι επιτροπές κατά της εξόρυξης χρυσού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περίπου 500 άτομα ξεκίνησαν την πορεία τους  από την ΧΑΝΘ και διασχίζουν την Τσιμισκή.

Η πορεία πραγματοποιείται ώς ένδειξη συμπαράστασης στους 21 που δικάζονται την Δευτέρα για την υπόθεση εμπρησμού του εργοταξίου της ‘Ελληνικός Χρυσός’ στις Σκουριές τον Φεβρουάριο του 2013.

Εν τω μεταξύ χθες, μετά τα μεσάνυχτα ,άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνομία όσο και η πυροσβεστική. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου