Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κοινή άσκηση της φρεγάτας Φ/Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ και του αεροπλανοφόρου GEORGE BUSH στο Κρητικό πέλαγος με ΕΧΘΡΟ την Ρωσία!

Χαρούμενη και γεμάτη ικανοποίηση η ελληνική κυβέρνηση -ναι αυτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα ασκούσε πολυεπίπεδη ειρηνική πολιτική, κάνοντας ανοίγματα και στην Ρωσία- διεξήγαγε μια ακόμη πολεμική άσκηση στοχεύοντας τους λαούς σε Αφρική και Μέση Ανατολή, αλλά επίσης θεωρώντας και προετοιμαζόμενη να αντιμετωπίσει ως εχθρό την Ρωσία!
Υπερβολές θα πουν ορισμένοι, που δε θέλουν να αναγνωρίσουν το ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ταυτίζεται με τις αμερικανικές πολεμικές επιλογές και σχεδιασμούς, όταν μάλιστα ο νέος Αμερικανός πρόεδρος απαιτεί κονδύλια για την κατασκευή 12 αεροπλανοφόρων!    

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017, η φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ αποπλέοντας από το Ναύσταθμο Κρήτης, εκτέλεσε εν πλω ασκήσεις (PASSEX) με μονάδες της Ναυτικής Δύναμης Επιχειρήσεων 2 (Carrier Strike Group 2) του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, στην περιοχή Κρητικού - Μυρτώου Πελάγους. 
Στη συνεκπαίδευση συμμετείχαν πέραν του ελληνικού πλοίου το αεροπλανοφόρο USS GEORGE H. W. BUSH, το καταδρομικό USS PHILIPPINE SEA καθώς και αριθμός από τα οργανικά αεροσκάφη και ελικόπτερά τους. 
Αντίστοιχες όμως ασκήσεις είχαν πραγματοποιηθεί από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, με την συμμετοχή μάλιστα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού το 2014.
Για να θυμηθούμε λοιπόν: 
Το ΝΑΤΟ ξεκινάει ασκήσεις στα διεθνή ύδατα των Βαλκανίων με πολεμικά πλοία και στρατό από πολλές χώρες μέλη της συμμαχίας ενώ θα “επισκεφθεί” και τη Βουλγαρία μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά ενώ οι Ρώσοι εισάγουν στη δύναμη του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ένα νέο υποβρύχιο για να ενισχύσουν τη δύναμη του. 
Οι ασκήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή και θα γίνουν νοτιοανατολικά της Κωνστάντια στα χωρικά ύδατα της Ρουμανίας. Η ναυτική δύναμη group 2 του ΝΑΤΟ περιλαμβάνει δυνάμεις από τις ΗΠΑ Γερμανία Βρετανία Ελλάδα.. Ισπανία Ιταλία Ολλανδία και Τουρκία ενώ πολεμικά πλοία από τη Βουλγαρία τη Ρουμανία και τον Καναδά θα πάρουν επίσης μέρος σ αυτές. 
Στα γυμνάσια περιλαμβάνονται και ασκήσεις τύπου PASSEX, στις οποίες τα πληρώματα της δύναμης του ΝΑΤΟ θα εξασκηθούν σε συντονισμένες μανούβρες και ανταλλαγή πληροφοριών για την τακτική κατάσταση του πεδίου. Στις ασκήσεις θα προσομοιωθεί και η αντιμετώπιση και καταστροφή των εχθρικών μονάδων στην επιφάνεια το βυθό και τον αέρα. 
Δυο σκάφη του Ρουμανικού Ναυτικού, μια Ισπανική Φρεγάτα (ESPS Almirante Juan de Borbon F-102), μια Καναδική Φρεγάτα (HMCS Toronto) και μια Φρεγάτα Drazki του Βουλγαρικού Ναυτικού θα πάρουν μέρος στις ασκήσεις. 
Τα πολεμικά πλοία θα επισκεφθούν τη Βάρνα στη Βουλγαρία και θα μείνουν εκεί μέχρι τις 22 του μήνα σύμφωνα με το ITAR TASS.
 Από την ώρα που άρχισε η αντιπαράθεση Δύσης Ρωσίας με αφορμή την Ουκρανία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία πήραν μέρος σε ναυτικές ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα και φιλοξένησαν ασκήσεις με αμερικανικά στρατεύματα.
Αλήθεια, θεωρεί η ελληνική κυβέρνηση την Ρωσία ΕΧΘΡΟ της;
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του ΝΑΤΟ.
Αποκαλύπτεται τι πραγματικά εξυπηρετούν οι πολεμικές ασκήσεις Ελλάδας-ΗΠΑ.
Αποκαλύπτονται τα ψέματα και η απάτη της πολεμοκάπηλης ελληνικής κυβέρνησης και του ρόλου χωροφύλακα που θέλει να αναλάβει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου