Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ναζί Ουκρανοί σαμποτέρ, εκπαιδευμένoi από το ΝΑΤΟ, συνελήφθησαν στο Lugansk. Προετοίμαζαν σαμποτάζ στο έδαφος της Ρωσίας.

 Πηγή: novorossia.today
Μέλη ουκρανικής ομάδας Ναζί σαμποτέρ, εκπαιδευμένα από  το ΝΑΤΟ, που προετοίμαζαν πράξειςσαμποτάζ στο έδαφος της Ρωσίας συνελήφθησαν στο Lugansk από τις αρχές ασφαλείας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk (LPR), όπως δήλωσε ο Υπουργός Κρατικής Ασφάλειας της LPR,Leonid Pasechnik.
Νωρίτερα, ο Leonid Pasechnik είχε πει, ότι το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της LPR, μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών, αποκάλυψαν ένα τρομοκρατικό δίκτυο που περιλαμβάνει αρκετές ομάδες σαμποτάζ-αναγνώρισης, το οποίο συνδέεται με τη δολοφονία του Συνταγματάρχη του Λαϊκού Στρατού του Lugansk, Oleg Anaschenko, όταν εξεράγη το αυτοκίνητό του, στις 4 Φεβρουαρίου στο Lugansk. Ο δράστης της δολοφονίας, Sergei Ivanchuk ταυτοποιήθηκε ως μέλος της μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων του ουκρανικού στρατού.
«Η ναζιστική αναγνωριστική ομάδα των Ουκρανών σαμποτέρς, έχει βάση στο έδαφος της LPR και προετοιμάζει ενέργειες δολιοφθοράς στη Ρωσία.... Για παράδειγμα, αυτοί σχεδίαζαν να επιτεθούν σε Ρώσους στρατιώτες στην περιοχή Μπέλγκοροντ» δήλωσε ο Pasechnik.
Σημειωτέον, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ναζί σαμποτέρ σχεδίαζαν επίσης να επιτεθούν και σε μέλη των διεθνών αποστολών, που βρίσκονται στη LPR.

Εξάλλου, βάσει δηλώσεων του Υπουργού Εσωτερικών της  LPR, Ιgor Kornet,  οι αστυνομικές αρχές της LPR έχουν διαλευκάνει τη δολοφονία του συνταγματάρχη Oleg Anaschenko και συνέλαβαν τους υπόπτους. Όλοι τους είναι στρατιώτες των ουκρανικών ναζιστικών ειδικών δυνάμεων, που είχαν αναπτυχθεί στα εδάφη του Lugansk, με σκοπό να προβούν σε τρομοκρατικές ενέργειες, κατόπιν σχετικών εντολών της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU).

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν, ότι οι στρατιωτικοί ηγέτες του Λαϊκού Στρατού του Donetsk και του Lugansk, έχουν δολοφονηθεί από αυτές τις τρομοκρατικές κι εκπαιδευμένες από το ΝΑΤΟ, ναζιστικές μονάδες, προκειμένου να αποθαρρύνουν και να αποσταθεροποιήσουν τις Λαϊκές Δημοκρατίες, αφού δεν είναι σε θέση να επικρατήσουν στο πεδίο της μάχης.

Η ναζιστική Ουκρανία αναμένει να της δοθεί το πράσινο φως από τις ΗΠΑ, (ο γερουσιαστής Μακέιν δίνει πλέον εντολές από την Ουάσινγκτον) για να σπείρουν τον τρόμο και το θάνατο στον άμαχο πληθυσμό των Λαϊκών Δημοκρατιών του Donetsk και του Lugansk.

Οι έμμισθοι δολοφόνοι -εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ προέρχονται από τη Λιθουανία, από τις ΗΠΑ και από άλλεςχώρες του ΝΑΤΟ κι εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς Ναζί  σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στην ουκρανική επικράτεια, όπως στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Yavorovskiy και στη στρατιωτική βάση του Novo-Petrovtsy. Τα ονόματα μερικών εκ των εκπαιδευτών έχουν δημοσιευθεί από την ιστοσελίδα CyberBerkut ", δήλωσε ο υπουργός Κρατικής Ασφάλειας Leonid Pasechnik.

Σημειωτέον, ότι βάσει των ισχυρισμών του Leonid Pasechnik, το 8ο Σύνταγμα των Ειδικών Δυνάμεων  της Ουκρανίας, έχει πρωτοστατήσει στη διάπραξη εγκλημάτων στην LPR.
«Οι μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων του ουκρανικού στρατού δεν αντιμετωπίζονται όπως και οι άλλοι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, διότι σ’ αυτές τις μονάδες το αλκοόλ και τα ναρκωτικάβρίσκονται σε αφθονία. Αυτές οι μοναδες αποτελούν την ελίτ, που έχει εκπαιδευτεί από εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ. Επί του παρόντος, αυτοί (ναζιστική Κίεβο αρχές) βασίζονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις ως μέσον διάλυσης των Λαϊκών Δημοκρατιών, όμως οι ένοπλες δυνάμεις τους έχουν αποτύχει. Αυτή είναι η τακτική που επιβάλλονται από τη ναζιστική Κυβέρνηση του Κιέβου κι από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

«Αυτή είναι η μη-θανατηφόρος βοήθεια, που παρέχουν οι Αμερικανοί προς την Ουκρανία - διδάσκοντάς της την τέχνη της θανάτωσης» είπε ο Pasechnik.http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/lugansk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου